Délmagyar logó

2019. 07. 21. vasárnap - Dániel, Daniella 19°C | 32°C Még több cikk.

Görkorcsolyapálya épül Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - A nemzetközi versenyelőírásoknak is megfelelő görkorcsolya- és gördeszkapálya építését kezdték meg Hódmezővásárhelyen, a hódtói városrészben.
A beruházó Tiszta Szívvel Alapítvány kuratóriumi elnökétől, Lázárné Megyeri Zitától megtudtuk: azért ide építik a pályát, mert a közelben van a Hódtói Sportcsarnok, valamint az ifjúsági és szabadidőközpont, ahol a szükséges kiszolgálóhelyiségek, tusolók, mellékhelyiségek megtalálhatók.
Jól haladnak a földmunkákkal. Fotó: Veréb Simon
Jól haladnak a földmunkákkal.
Fotó: Veréb Simon

– A rossz idő miatt csúsztunk a munkakezdéssel, ugyanis a pályát május 30-ára, a gyermeknapra szeretnénk átadni. Ha az esős idő újra hátráltatja a munkát, akkor is készen lesz a vakáció kezdetére – mondta.
Hozzátette: továbbra is folyik a gyűjtés a helyi vállalkozások, cégek által is támogatott építkezés költségeinek fedezésére. A görkorcsolya- és gördeszkapálya építésének költsége mintegy 4 millió forint.

Olvasóink írták

 • 6. djermek 2010. május 03. 21:59
  „Amúgy ez mi lesz? Gokart pálya?”
 • 5. Anonimamazon 2010. május 01. 17:42
  „Szerintem is jó, hogy végre lesz egy hely, ahol ennek a sportágnak hódolhatnak a fiatalok, de mélyen elítélem, hogy megint elvesznek egy zöld területet ezzel. Rendben van, hogy felépül, de miért voltak útban a fák?
  Legalább a fennmaradó füves területből kialakíthatnának egy kis parkot, hogy valami feldobja végre a már így zsúfoltságig beépített területet.
  Különben meg sajnálom a kedves kutya gazdikat, akiknek kellemes sétáltató hely volt az a terület, amit most ezzel elvettek.”
 • 4. djermek 2010. április 27. 17:09
  „Egy a para, hogy azok a "suhancok" továbbra is a várost fogják használni sportolás céljára, ugyan is innen ki van tiltva a sportolók nagy része(bmx), közel 30 ember :S Haha, vicces lesz :) Ezzel nem oldott meg semmit sem az alapítvány/város-egy kutya.”
 • 3. Filctoll 2010. április 27. 16:45
  „Napok óta áll az építkezés, semmi sem történik.
  Ha igy halad az építkezés, nem lesz mit átadni 30 nap múlva!
  Nem értek az építészethez, de 30 nap alatt hogy lehet felépíteni egy vizesblokkot hogy minden frankón megszáradjon és a csempe is a helyén maradjon?

  Megjegyzem ezt az egész kezdeményezést nagyon jónak tartom!
  Végre a suhancok nem a Kossuth szobrot vagy a kőfalat teszik tönkre a korcsolyával hanem itt kiélhetik magukat.”
 • 2. picimako 2010. április 23. 22:01
  „xanadu: egyet kell, hogy értsek veled. Azok a fák tényleg maradhattak volna. Senkit nem zavartak volna, sőt még be is lehetett volna alájuk húzódni, mint árnyékos helyre.”
 • 1. xanadu 2010. április 23. 21:40
  „Nagyon jó lesz, de ehhez tényleg az összes fát ki kellett vágni?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kozmetika sertéseknek

Hetek óta szépítik a Hód-Mezőgazda Zrt. sertéstelepén az állattenyésztéssel foglalkozó hétvége főszereplőit. Tovább olvasom