Délmagyar logó

2019. 03. 24. vasárnap - Gábor, Karina 4°C | 20°C Még több cikk.

Gyovainé nem ígérget, de dolgozna

Nem akar ígérgetni, de ha megválasztják, minden energiájával azon lesz, hogy fejlődjön a térség. Ezt mondta Gyovai Tiborné Dezső Ibolya, a Centrum párt országgyűlési képviselőjelöltje tegnapi mindszenti fórumán. A kisváros egykori polgármestere szerint a lakossággal összefogva kell a célokat megvalósítani.
Centrumosok. Pászti Ágnes, Kanalas János és Gyovai Tiborné a mindszenti lakossági fórumon Fotó: Tésik Attila
Egy településen az életminőség attól függ, hogy miként tudnak a lakói összefogni – vallja Gyovai Tiborné Dezső Ibolya, a Centrum párt országgyűlési képviselőjelöltje, aki tegnap este Mindszenten tartotta fórumát. Nem kellett bemutatkoznia a jelenlévőknek, hiszen tizenöt évig dolgozott Mindszenten pedagógusként, majd polgármesterként.

Nem akart a politika területére tévedni, ám úgy gondolja, hogy polgármestersége ideje alatt sokat tett a régió fejlesztéséért, s szeretné a megkezdett utat folytatni. Annak idején 126 projektet dolgoztak ki a térség fejlődése érdekében, és tudja, milyen az, amikor egy helyi kezdeményezés eljut a megvalósulásig. Az összefogás véleménye szerint eredményt hozhat Mindszentnek, Vásárhelynek, Mártélynak, Székkutasnak egyaránt. Nem akar ígérgetni, de minden energiájával azon lesz, hogy fejlődjön a térség – jelentette ki Gyovainé.

– Nemcsak a szíve hozta vissza Mindszentre Ibolyát: a Centrum párt is támogatja elképzeléseit – mondta Pászti Ágnes, a párt országos választmányának elnöke. Míg Kanalas János, az országos választmány tagja arról beszélt: nem azon múlik az ország sorsa, hogy a fideszesek vagy az emeszpések győznek a választásokon, hanem azon, hogy tisztességes emberek ülnek-e a Parlamentben. A Centrum nem ígér fűt-fát, csupán lehetőségeket vet fel. Kanalas szerint ugyanis nem a pártok programjai a lényegesek, hanem a végrehajtás.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Facsar Zsolt már túl van Lajosmizsén

Tartani tudta a maga elé kitűzött menetrendet a vásárhelyi Facsar Zsolt, aki szombaton reggel indult… Tovább olvasom