Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 11°C Még több cikk.

Győzike állítja: Vásárhely szereti őt

Vásárhelyen, jelenlegi szerelme, Ildikó szülei-
nél töltötte lányaival, Virággal és Evelinnel a hét végét Gáspár Győző. A roma showman – aki nem volt hajlandó elárulni, hogy éppen hol jár, és nem is sikerült megtalálnunk – saját bevallása szerint átment Szegedre és Makóra is.
Vásárhelyen, jelenlegi szerelme, Ildikó szüleinél töltötte lányaival, Virággal és Evelinnel a hét végét Gáspár Győző. A roma showman – aki nem volt hajlandó elárulni, hogy éppen hol jár, és nem is sikerült megtalálnunk – saját bevallása szerint átment Szegedre és Makóra is. Arra azonban különösen vigyázott, nehogy együtt lássák és lefotózhassák kedvesével.

Tovább titkolózik Győzike, nem hajlandó elárulni, ki is az az Ildikó, aki miatt elhagyta Bea asszonyt. A szappanopera újabb szereplőjéről annyi újat sikerült megtudni, hogy 24 esztendős, évek óta a fővárosban él, és szőke a haja. A milliós nézettségű show-járól ismert roma sztár a hét végét Ildikó szüleinek vásárhelyi házában töltötte, s elhozta ide két lányát, Evelint és Virágot is. Azt, hogy Vásárhely tizenkétezer ingatlana közül hol is van az az egy, nem árulta el. Egy informátorunk sem látta.
– Az RTL Klubbal való szerződésem szerint csak telefonon adhatok interjút – mondta Győzike, amikor felhívtuk, és találkozót kértünk tőle.

Többször is mondta, hogy rendben, kérdezzük, majd arra kért, hogy hívjuk vissza néhány perc múlva, akkor rendelkezésünkre áll.
– Most elmegyünk Törökországba nyaralni, s harmincadikáig vissza sem jövünk. Ezután találkozom az RTL Klubbal, s szeptember 10-én délután már el tudom mondani, hogy folytatódik-e ősztől a show – mondta.
A bulvárlapok információi szerint valószínű, hogy lesz show, az RTL most megduplázta a korábbi húszmilliót, hogy ismét összeálljon a Gáspár család, akár úgy is, hogy Győzike, Ildikó és Bea háromszögét figyelhesse kíváncsian az ország apraja-nagyja. Az biztos, hogy az Ildikó körüli titokzatosság nagyon jót tehet a leendő műsor nézettségének. Mi viszont szeretnénk kideríteni, ki az a vásárhelyi lány.

Győzikéék a hét végét pihenéssel, kikapcsolódással töltötték.
– Mindennap bementünk ebédelni Szegedre, egy pizzériába, sütiztünk és fagyiztunk, nagyon jól éreztük magunkat. Evelin és Virág is nagyon élvezte. Jártunk Makón is. Megismertem Ildikó szüleit, barátait, rokonait. Elmondhatom, imádom, szeretem Hódmezővásárhelyt, és a város is engem. Ezt tapasztaltam korábbi itteni fellépéseimen – mondta.

Hozzátette, hogy Ildikó és ő külön ment mindenhová, hogy ne tudják őket együtt fotózni. Arra a kérdésünkre, miért titkolja oly féltőn Ildikó kilétét, Győzike ezúttal azt válaszolta, hogy nem akarja kitenni mindannak, ami egy, a nagy nyilvánosság előtt élő embernek kijut.
– Legyen ő tabu. Annyi mindent tud rólam a közönség, hogy szeretném, ha ez megmaradna az én titkom, amíg csak lehet – mondta. Kérdésünkre, hogy lányai mit szólnak Ildikóhoz, enyhe sóhajjal visszakérdezett: – Mit szóljanak? Majd megszokják!

Győzike úgy látja, hogy új szerelme és lányai szeretik egymást. Igaz, azt sem titkolta, hogy voltak köztük viták, Ildikó és Evelin már össze is veszett, de gyorsan ki is békültek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vásárhelyen divatba jött a matrica

Hódmezővásárhely - A vásárhelyi Szűcs család kertjében egyetlen szál parlagfű sem nő, ezt most már… Tovább olvasom