Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

Hárman távoznak a vásárhelyi városházáról

Hárman távoznak a vásárhelyi polgármesteri hivataltól: Végh Ibolya aljegyző - már nem is áll alkalmazásban -, a kabinetiroda vezetője és a sajtóreferens - értesült a vásárhely24.
Erről az új polgármester, Márki-Zay Péter (független) Facebook-bejegyzésben, egy posztjában számolt be kedden, illetve a város honlapján lévő álláshirdetés árulkodott.

„Egy hete lemondott a két fideszes alpolgármester, akiket hiába marasztaltam. A tegnapi napon (hétfőn – a szerk.) két vezető beosztású munkatársammal egyeztünk meg, hogy a jövőben nem egy csapatban munkálkodunk. A polgármesteri kabinetiroda vezetője még 10 napig segíti a munkánkat, Végh Ibolya aljegyző asszony pedig máris befejezte sokéves áldozatos munkáját a városházán. Tisztelem, hogy kitartottak elkötelezettségük mellett, akkor is, ha ez ellehetetlenítette, hogy együtt dolgozzunk a város fellendítésén" – írta Márki-Zay Péter tegnap, a reggeli órákban Facebook-oldalán.

A város hivatalos honlapján már álláshirdetés is olvasható: abból kiderül, új sajtóreferenst is keres az önkormányzat, amelyre március 19-éig lehet pályázni, és amelyről várhatóan április 15-én döntenek.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Yorkiet mentett a vásárhelyi rendőr

Yorkiet mentett a vásárhelyi rendőr
Autók között szaladgáló kiskutyát mentett meg egy hódmezővásárhelyi rendőr, aki a chipnek köszönhetően a gazdájának át is adta Minniet. Tovább olvasom