Délmagyar logó

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

Hazafiasságból vizsgázik az ország május 26-án

Sorsdöntő szavazásnak nevezte az európai parlamenti választásokat Havasi Katalin, a Fidesz hódmezővásárhelyi elnöke. A párt helyi szervezete vasárnap reggel a piacon kezdte el az aláírásgyűjtést.
– Hazafiasságból fogunk vizsgázni. Ne féljünk a brüsszeli ejnye-bejnyétől, és ne tartsunk a helyi trolloktól sem. Merjünk kiállni a kultúránkért, hazánkért, nemzetünkért, városunkért. Magyarország a miénk, magyaroké. Védjük meg, hogy Magyarország magyar ország maradhasson.

Kérte, mindenki menjen el szavazni, méghozzá a bevándorlás ellen, a haza védelmében. Havasi Katalin ismertette az Orbán Viktor által megfogalmazott, migráció elleni hét pontot is.

Havasi közölte, a Csongrád megyei 4-es választókerületben 500 aktivista gyűjti az aláírást. A mozgásukban korlátozottak a 62/999-040-es telefonszámon kérhetik, hogy az aktivisták otthonukban keressék fel őket. Az aláírásra a Fidesz Bajcsy-Zsilinszky utcai székházában is lehetőségük lesz a vásárhelyieknek. Havasi Katalin lapunknak elmondta, az aláírásgyűjtés első 10 percében már több mint 100-an aláírták a Fidesz gyűjtőíveit.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fehér István: Vaddisznóból nem lesz soha pincsikutya

Fehér István: Vaddisznóból nem lesz soha pincsikutya
Kevesen mentek el vasárnap kora délután a Fehér István, a Csongrád Megyei Hátrányos Helyzetű Családok Egyesületének elnöke által meghirdetett lakossági fórumra. Tovább olvasom