Délmagyar logó

2019. 07. 19. péntek - Emília 17°C | 27°C Még több cikk.

Kampány helyett munkát kér a Fidesz Márki-Zaytól

Hódmezővásárhely - Az új vásárhelyi polgármester, Márki-Zay Péter elmúlt 1 hónapos tevékenységét értékelte a Fidesz-KDNP közgyűlési frakciója egy sajtóbeszélgetésen.
Hegedűs Zoltán és Cseri Tamás elmondták: kevés pozitívumról számolhatnak be, viszont az állandó kampányolás, az ellenzéki összefogás kovácsolása és az alaptalan vádaskodások helyett valóban foglalkozhatna a polgármester a város ügyeivel, problémáival, az azokat érintő feladatokkal. Ehelyett beutazza az országot, szerepel, főként munkaidőben – hangsúlyozták.

Megemlítették, a város 40 éve legnagyobb, 38 milliárd forintos beruházását, az északi elkerülő megépítését a város jelenlegi vezetése sem szóban, sem írásban nem köszönte meg. Sem a kivitelezőnek, sem a kormánynak, de még a beruházásban eljáró országgyűlési képviselőnek, Lázár Jánosnak sem. A polgármestert az átadóra egyébként nem hívták meg.

Az eseményen elhangzott: hasonló értékelést ezt követően minden hónapban tartanak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fidesz nem tervezi az őstermelői rendszer megszüntetését - Jelentősen nőtt a mezőgazdaságból élők átlagkeresete

Székkutasnak azt ígérte Lázár János, hogy 2022-ig minden utcája szilárd lesz és tovább folytatják a belvízelvezető rendszer rekonstrukcióját, fejlesztését is, ha győz a Fidesz-KDNP szövetsége a választáson. Tovább olvasom