Délmagyar logó

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Kerékpárútra pályázik Vásárhely

Kerékpárút-építésre készül a vásárhelyi önkormányzat a város belterületi határától Barattyosig, egy oldalon, a nyári út nyomvonalán, 6215 méter hosszan – hangzott el az önkormányzat tájékoztatóján.
Kerékpárút-építésre készül a vásárhelyi önkormányzat a város belterületi határától Barattyosig, egy oldalon, a nyári út nyomvonalán, 6215 méter hosszan – hangzott el az önkormányzat tájékoztatóján. Az építkezés bruttó kivitelezési költsége 186 millió forint, a pénzt pályázat segítségével tervezi előteremteni az önkormányzat. Ezzel párhuzamosan ki akarják építeni az ide kapcsolódó belterületi szakaszt, ez a 600 méter 21 millió 616 ezer 992 forintba kerül, és a városi költségvetéséből készítik el. A pályázatot május 23-ig kell benyújtani, és várhatóan július 10-én születik döntés.

A Kerékpáros Magyarország Program keretében, több minisztérium támogatásával létrehozott alapban összesen 950 millió forint áll rendelkezésre, de ha ez kimerül, pótolhatják az úti pénztárból. Igényelhető a beruházás költségeit száz százalékban fedező, vissza nem térítendő támogatás is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Támogatott munkahely a vásárhelyi szexboltban

Az Erotic Center is megkapja – több helyi cég mellett – a vásárhelyi önkormányzat által… Tovább olvasom