Délmagyar logó

2019. 06. 27. csütörtök - László 20°C | 33°C Még több cikk.

Két igazgató megvan, kettőt még keresnek

Hódmezővásárhely - A hódmezővásárhelyi tankerületben összesen hét általános iskolában járt le az igazgató mandátuma, ezekre a helyekre lehetett pályázni – mondta Tóthné Kecskeméti Katalin tankerületi igazgató.
Mindent Vásárhelyről

A delmagyar.hu hivatalos Hódmezővásárhely Facebook-oldala, nem csak vásárhelyieknek.

– A vásárhelyi Klauzál Gábor Általános Iskolában a korábbi igazgató, Patócs Anikó kandidált ugyan, de sikertelenül, míg a mártélyi suli igazgatói tisztére senki nem nyújtott be pályázatot – így ezek eredménytelenek maradtak. A Klauzált a szervezeti és működési szabályzat szerint az általános igazgatóhelyettes, Juhász-Nagy Istvánné vezeti, várhatóan az első félévben, akkorra zárulhat a második körös pályázat. Mártélyon Körtvélyessyné Rácz-Balog Renáta lesz a megbízott igazgató.

A Németh László Gimnáziumot és Általános Iskolát, a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskolát, valamint a Péczely Attila Alapfokú Művészeti Iskolát újabb 5 évre szóló megbízással a korábbi igazgatók, Árva László, Forrainé Kószó Györgyi, illetve Vágó János dirigálja. Új „dirit" kapott Farkas Zsuzsanna személyében – korábban a HISZK Corvin Mátyás Tagintézményt vezette – a Varga Tamás Általános Iskola, amelyet Tóthné Kecskeméti Katalin kinevezését követően, június 30-áig Borsiné Csontos Ilona irányított, valamint a Szent István Általános Iskola, amelynek élére Walterné Böngyik Terézia került. Az előző vezető, Ménesi Sándor igazgatóhelyettesi posztra pályázott, azt még nem bírálták el.

Olvasóink írták

  • 1. hatkettő 2013. szeptember 01. 11:24
    „És ugyan mi alapján döntöttek a nyertesekről.....?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zeneklub Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - A Szent István Városrehabilitációhoz kapcsolódóan szociális felzárkóztató… Tovább olvasom