Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 0°C Még több cikk.

Kutyaoltás Vásárhelyen

Bubi és Zeusz meg sem rezzent, Cigány traktorral érkezett, a többiek meg békésen álldogáltak tegnap délelőtt a vásárhelyi Szerencse és Damjanich utcák sarkán lévő gyöpön, hogy megkapják veszettség elleni védőoltásukat és a féregtelenítő tablettákat.
Bubi és Zeusz meg sem rezzent, Cigány traktorral érkezett, a többiek meg békésen álldogáltak tegnap délelőtt a vásárhelyi Szerencse és Damjanich utcák sarkán lévő gyöpön, hogy megkapják veszettség elleni védőoltásukat és a féregtelenítő tablettákat. – Most adtam le a szolgálatot, úgyhogy igyekeztem Zeusszal és Cigánnyal, hogy sorra kerüljek – mondta a tűzoltóként dolgozó Olasz Csaba, miközben ballagtak haza a kutyusokkal, melyek meg sem nyikkantak az oltás alatt. Katona Lajos kuvasz, német juhász keveréke azonban megmakacsolta magát, s az útszéli fánál nem ment tovább. Az injekciós tű elől is megpróbált kitérni, majd míg gazdája a papírmunkát intézte, a kutya meglógott.
Borka Attila állatorvostól megtudtuk: 150 adag vakcinával és féregtelenítő tablettával készült erre a napra. A kutyaoltás Vásárhely területén május 26-áig tart.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ahány autó, annyi taxitarifa Vásárhelyen

Háromszor is egyeztetett a vásárhelyi önkormányzat a taxisokkal a hatósági díjszabásról. Megegyezés,… Tovább olvasom