Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Lakossági útavatót tartottak Új-Kishomokon: előtte-utána fotók!

Az elkészült aszfaltos út helyén tavaly ilyenkor - kis túlzással - még legelő volt, mára a 19 telken 13 házat átadtak, további egyet még építenek.
Elkészült az új aszfaltozott út Vásárhely új-kishomoki részén, az újonnan kialakított családi házas lakóövezetben lévő Homokrózsa utcában. Ez nagy öröm az odaköltözött családoknak, hiszen szinte kivétel nélkül mindenhol legalább 3 gyerek szaladgál az udvaron. Ezután valóban biztonságosan biciklizhetnek, szaladgálhatnak, játszhatnak a kicsik és a nagyobbacskák.
 

Az elkészült aszfaltos út helyén tavaly ilyenkor – kis túlzással – még legelő volt, mára a 19 telken 13 házat átadtak, további egyet még építenek.
 
Így nézett ki az út az aszfaltozás előtt.

A Homokrózsa utcai lakóközösség „nem hivatalos" út(el)foglaló ünnepséget tartott szerdán 18 órától. A programban szerepelt a gyerekeknek aszfaltrajzverseny, szalagátvágás söröshordó gurításával, ügyességi gyermek és felnőtt kerékpárverseny, családi futóverseny az utca széltében és hosszában, és az emlékezetes napot bundáskenyér-parti zárta.
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A fagyigép az unokáké, dédunokáké lesz - mondta Tóth Lajosné Erzsike: lapunk az ébresztő

A fagyigép az unokáké, dédunokáké lesz - mondta Tóth Lajosné Erzsike: lapunk az ébresztő
Ebben a hónapban is díjaztuk előfizetőink hűségét, a kisorsolt szerencsések ezúttal fagyigépet kaptak ajándékba. Tovább olvasom