Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

Látványos kilakoltatás

Kilakoltatták tegnap Vásárhelyen az Andrássy utca 5. alatti dohány- és ajándékbolt bérlőjét, miután nem fizette a díjat, de a helyiséget sem adta vissza a városnak. Az akció feltűnő volt: a járókelők közül sokan a rendőröket látva azt hitték, valami bűncselekmény történt.
Nem bűncselekménynél helyszíneltek tegnap délelőtt a rendőrök Vásárhelyen. Az Andrássy utca 5. szám alatti dohány- és ajándékbolt kilakoltatását biztosították a rend őrei. Mint megtudtuk, az üzlet óföldeáki illetőségű bérlője hosszú idő óta nem fizette az önkormányzatnak a bérleti díjat, mely immár több százezer forintra rúgott. Ebből peres eljárás lett, a bíróság döntött, a jogerős végzést követő kilakoltatásra a bérlő távollétében került sor, mert az üzlethelyiséget sem volt hajlandó visszaadni a városnak.

Az odabenn talált tárgyakat nem az utcára pakolták ki: mindent elszállíttatott az önkormányzat, a volt bérlőnek pedig értesítést küldtek, hol veheti át a holmijait, ha szüksége van rá.

A könyvesbolt és a Top 12 között lévő helyiség ajtaját egyébként jó régen nyithatták ki: a rács és az ajtó között már egy kis fa növekedett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A civilek legnagyobb szponzorai

Választókörzetük út- és járdaépítéseire fordították a legtöbb pénzt a vásárhelyi települési… Tovább olvasom