Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | -1°C Még több cikk.

Lázár János elfelejtette felköszönteni a feleségét nőnapon

Lázár János elfelejtette felköszönteni a feleségét nőnaponLázár János a csütörtöki kormányinfón. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Túl fáradt volt Lázár János, és elfelejtette felköszönteni nőnap alkalmából a feleségét - derült ki a csütörtöki kormányinfón. Természetesen pótolta.
„Nem szoktam üzengetni a magyar nőknek" – mondta Lázár János, majd megjegyezte, hogy nem tulajdonít nagy jelentőséget a nőnap ideológiai hátterének, viszont „sajnálja hogy nem minden nap kapják meg a nők a nekik járó tiszteletet". A magyar nők meglátása szerint versenyhátrányban vannak, ám személyes tapasztalatai szerint a női munkatársai dolgoztak a legjobban - ennyi áll a kormányinfón a kérdésre adott válaszból, amelyet a nőnap kapcsán tettek fel Lázár Jánosnak. Az index azonban többet is idézett a hosszú válaszból: az is kiderült, hogy a feleségét elfelejtette felköszönteni.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter elmesélte, hogy telt a nőnap estéje, amikor hazaért: "a feleségem megkérdezte, nem akarok-e valamit mondani". Az asztalon ott hevertek a vörös rózsák, amelyeket másoktól kapott, Lázár pedig nem köszöntötte fel. "Nem figyelmetlenség, fáradtság volt a részemről" - mondta Lázár, aki ezek után természetesen felköszöntötte a feleségét.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csontvelő-átültetés után gyógyszer nélkül él Patrik

Csontvelő-átültetés után gyógyszer nélkül él Patrik
Az átlagos tinédzserek mindennapjait élheti újra a székkutasi Borbély Patrik, aki a csontvelő-átültetés után teljesen meggyógyult. Már semmilyen gyógyszert nem szed. Nyolcadikos, és logisztikai pályára készül. Tovább olvasom