Délmagyar logó

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

Lázár János közös jelöltként indul

Választási együttműködési megállapodást kötött a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség és a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP). Ennek nyomán közös jelölteket állít mind az egyéni választókerületekben, mind pedig a területi és az országos listán.
Választási együttműködési megállapodást kötött a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség és a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP). Ennek nyomán közös jelölteket állít mind az egyéni választókerületekben, mind pedig a területi és az országos listán. A megyében Bodó Imre, az egyes számú választókerületben, Kalmár Ferenc, a hármas választókerületben, valamint Lázár János Hódmezővásárhely körzetében indul közös jelöltként az országgyűlési választáson.

Minderről maga Lázár János számolt be tegnap a városházán tartott sajtótájékoztatón. Mint mondta: míg a Fidesz 152 jelöltet delegál, addig a kereszténydemokraták 24-et. Hozzátette: bár nem készített írott anyagot, úgynevezett győzelmi tervet – Orbán Viktor, a Fidesz elnöke ugyanis ilyet kért a jelöltektől –, azon dolgozik, hogy győzzön.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csőtörés a vásárhelyi strandfürdőben

Egy ideig nélkülözniük kell a vásárhelyi strand vendégeinek a szabadtéri hideg vizes medencét.… Tovább olvasom