Délmagyar logó

2019. 06. 25. kedd - Vilmos 21°C | 30°C Még több cikk.

Lázár tovább szolgálna

Elszántságot, méltóságot, nagylelkűséget és jóindulatot kért támogatóitól Lázár János országgyűlési képviselőjelölt, akit Semjén Zsolt, a KDNP országos elnöke mutatott be tegnap délután Vásárhelyen és Mindszenten a választóknak.
Semjén Zsolt KDNP-elnök, Csorba Mihály alpolgármester és a Lázár család a fórumon. Fotó: Tésik Attila
A Fidesz és a Kereszténydemokrata Néppárt szövetsége képes arra, hogy a polgári konzervatív, keresztény nemzeti oldal szavazóbázisát megnyerje, s lehetővé tegye, hogy megkezdhesse országépítő munkáját a második Orbán-kormány – jelentette ki Semjén Zsolt, a KDNP országos elnöke tegnap délután a vásárhelyi nyugdíjaslakóparkban rendezett fórumon, ahol hivatalosan is bemutatkozott Lázár János, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje.

Semjén Zsolt hangsúlyozta: olyan emberekre van szükség, akik képviselik a hagyományos értékek védelmét, a szociális igazságosság gondolatát, s képesek saját választókerületükhöz irányítani azokat a forrásokat, amelyekre szükség van. Lázár János, Rapcsák András politikai örököse ilyen ember, aki már bizonyított – hangsúlyozta a KDNP elnöke, hozzátéve: aki jelöltjük ellen lép fel, az a szocialisták táborát erősíti.

Lázár János négy dolgot kért támogatóitól: elszántságot az elkövetkező küzdelemhez, azt, hogy az esetleges vereséget méltósággal viseljék el, ha győznek, legyenek nagylelkűek ellenfeleikkel, s mindenki felé mutassanak majd jóindulatot a győzelem után. A jelölt hangsúlyozta: célja a vásárhelyiek és a környéken élők szolgálata, s nem kívánja felvenni az ellenfelei által elé dobott kesztyűt.

– Nem arról van szó, hogy valaki hatalmat szerez az ország felett, hanem arról, képes lesz-e szolgálatot teljesíteni, és munkájával elnyeri-e a választók bizalmát – emelte ki. A jelölt bízik abban, hogy olyan kormánya lesz az országnak, mely a vidéken élőket sem tekinti másod- vagy harmadrendű polgároknak. Olyan helyi társadalomra van szükség, mely a felelősségre, az összefogásra és a szolidaritásra épül – mondta.

Fontosnak tartja, hogy megvédjék a városi munkahelyeket, a kórházat és a város privatizáció után megmaradt vagyonát, valamint a nagy szolgáltatóktól a helybelieket. Kívánatosnak tartotta azt is, hogy legyen perspektíva a fiatalok előtt, s gyarapodjék a város.

A vásárhelyi program után Semjén Zsolt a Mindszenti Tisza Művelődési Házban mutatta be az érdeklődőknek Lázár János országgyűlési képviselőjelöltet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mártélyon tilos a korcsolyázás

A szokottnál is kihaltabb a mártélyi holtág. Eddig több tucatnyian jártak ki korcsolyázni… Tovább olvasom