Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 1°C Még több cikk.

Liftbe szorult embert mentettek a hódmezővásárhelyi tűzoltók tegnap

Négyezer négyzetméteren égett a kiszáradt aljnövényzet szerdán délben Makó külterületén. A város hivatásos egysége több vízsugárral ojtotta el a lángokat, anyagi kár nem keletkezett.
Autóbejáróra dőlt egy nagy méretű fa szerdán délután Balástyán, a Rákóczi utcában. A kisteleki hivatásos és a balástyai önkéntes egységeket riasztották, motoros láncfűrész és mentőkötél segítségével végezték el a beavatkozást. Személyi sérülés nem történt.

Villanyoszlopnak tolatott egy kisteherautó szerdán délelőtt Szegeden, a Budapesti körúton, az ütközés következtében a kábelek is leszakadtak. A szegedi tűzoltók végezték el a műszaki mentést, majd biztosították a helyszínt a helyreállítási munkálatok idejére.

Liftbe szorult egy ember szerdán délután Hódmezővásárhelyen, a Kistópart utca egyik társasházában. A második és a harmadik emelet között műszaki hiba miatt állt meg a felvonó a kora délutáni órákban. A tűzoltók a liftkulcs használatával szabadították ki a férfit a fülkéből, az eset során nem sérült meg senki.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az országban talán az egyetlenek, ahol az apa után a fiút is kitüntették ezzel az elismeréssel

Az országban talán az egyetlenek, ahol az apa után a fiút is kitüntették ezzel az elismeréssel
Aranykoszorús Gazda-díjat adományozott az agrárminiszter Hevesi Istvánnak. Tovább olvasom