Délmagyar logó

2019. 03. 26. kedd - Emánuel 6°C | 13°C Még több cikk.

Megdolgozták a gazdák a székkutasi földutakat

Megdolgozták a gazdák a székkutasi földutakat
Összefogtak a székkutasi gazdálkodók, és kijavították, járhatóbbá tették a földes utakat.
– Tizenöt gazda, illetve gazdálkodó egység, köztük a vadásztársaság és a termelőszövetkezet azzal keresett meg bennünket, hogy segítenének a földes utak rendbetételében – tudtuk meg Szél Istvántól, Székkutas polgármesterétől.

– Örömmel vettük a felajánlást. A nagyon kikátyúsodott, kitaposott részeket közös munkával földdel töltöttük fel, amit ugyancsak felajánlásból kaptunk. A munka két teljes napon át tartott. Önkormányzatunk egy lánctalpas markoló költségeit finanszírozta, a gazdák pedig traktorokkal szállították ki a földet az utakra. Volt, ahol gréderezni kellett.
 

Szőrháttól Feketehalomig számos terület megközelítése vált így sokkal jobbá. Szél István hangsúlyozta, példaértékű ez az összefogás. Reméli, hogy a jövőben még több gazdálkodó veszi ki részét a földes utak karbantartásából.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Energiatudatos minősítést kapott a vásárhelyi iskola

Energiatudatos minősítést kapott a vásárhelyi iskola
A vásárhelyi Szent István Általános Iskola a közelmúltban két sikert is elért: a Bátrak Ligája hétfői vetélkedőjében 4. lett csapata, a múlt héten pedig Energiatudatos Iskola minősítést szerzett az intézmény. Tovább olvasom