Délmagyar logó

2019. 06. 17. hétfő - Laura, Alida 20°C | 28°C Még több cikk.

Megnyílt a vásárhelyi jégpálya

Hódmezővásárhely - Nagy élvezettel vették birtokba a vásárhelyi gyermekek a tegnap délután megnyílt Kossuth téri műjégpályát.
Az érdeklődőknek Benkő Zsolt települési képviselő kívánt jó és biztonságos korcsolyázást. A pályát, amely a tervek szerint február végéig üzemel, az idén is ingyenes jeggyel lehet igénybe venni, naponta reggel 9 és este 8 óra között.

Fotó: Tésik Attila
Fotó: Tésik Attila

Olvasóink írták

 • 14. yuhvan 2008. december 10. 17:02
  „Mindenkinek igaza van!
  Én sem értem ezt a műkori pályát egyébként, de nem is ellenzem, mert tényleg inkább ide járjanak a fiatalok. Csak azt nem értem akkor miért sír a város, hogy nincs pénz semmire sem, ha egy ilyen igen költséges pálya üzemeltetésére van pénz!”
 • 13. Írástudatlan-Tdi. 2008. december 10. 10:11
  „ISTI40! Hidd el nincs igazad. Megértelek hogy te a műlyégpályára fórdított összeget is a rászorulóknak adnád. És ezért a tiszteletem neked. De ez az összeg úgy sem lenne elegendő minden rászorulónak hidd el. Nem egy olyan nagy kőltségbe kerül ez a jégpálya. De sokmindenkinek nagy örömet szerez. És ahogy ólvashatod más hozzászóló véleményét is be kellene látnod hogy igazuk van.Inkább korizzanak mozogjanak mint kábítózzanak vagy hát bambúljanak butúljanak a számítógép monitórja előtt a fiataljaink.Próbáld ilyen irányból is látni a helyzetet.”
 • 12. klj_54 2008. december 10. 07:52
  „Egy másik cikk szerint ötvenmilliót spóroltak önmagukon a honatyák és honanyák Vásárhelyen.
  Egy ilyen, egyébként is támogatható és tiszteletre méltó célra miért ne lehessen költeni?
  Jobb ha ide járnak a fiatalok, mintha tűcsere programra járnának! -DADA-”
 • 11. az_aki 2008. december 09. 19:48
  „Isti!!
  Van 10-18 év közötti ismerősöd? kérdezd meg őket erről előbb és utána nyilatkozz! állítom hogy a 90% a arra szavazna hogy jó ez a koripálya, meg ezerszer jobb mintha egész nap a képernyőt bámulnák a gyerekek, itt legalább mozognak!”
 • 10. Isti40 2008. december 09. 19:10
  „Ennyi erővel legyen egész évben meg a jégpálya”
 • 9. gyarmati_nő 2008. december 09. 16:50
  „Azért nem lehet mindig a létminimumon élőket segíteni. Akkor ne legyen könyvtár, sportcsarnok, PMK stb. csak étkezési jegyek?! Hülyén hangzik, de nem csak enni kell. Akiknek jut betevő falatra, nekik is lennének igényeik az állammal szemben.”
 • 8. Isti40 2008. december 09. 14:56
  „Kedves gy...Igen én meg sajnálom a több mint 10 millió forintot csupán közel 500 ember jókedvéért.Szerinted reális?Vásárlási utalványt adnék belőle több ezer embernek.Vagy inkább ne legyen egyikse ,legalább ezzel se növeljük tovább a város tetemes adoságát.”
 • 7. gyarmati_nő 2008. december 08. 20:11
  „És ugyan mivel hatásosabb a "rászorulóknak" 10 kg liszt meg 5 konzerv? Meddig részesítjük még a felületi kezelést előnyben?! Nem mehet minden pénz a "rászorulóknak". Én nem sajnálom az adóm, mert a gyerekek, fiatalok legalább addig sem a virtuális életükben élik szürke és sivár mindennapjaikat, hanem mozognak, hús-vér emberekkel közösségi életet élnek.
  Ráadásul nem hiszem, hogy az önkormányzati segélyek feltétlenül a rászorulókat célozzák meg... (ezért a "")”
 • 6. Isti40 2008. december 08. 18:28
  „Nos én a mérleg két nem kiegyenlített oldalára szerettem volna rávilágitani.Tehát SOK pénzért kevés embernek jó.A több millió forintot kizárólag rászorultsági alapon osztanám szét élelmiszer tizszer ennyi embernek tizszer több mosolyért!!!!!!!!”
 • 5. Írástudatlan-Tdi. 2008. december 08. 09:26
  „ISTI40! Hidd el hogy ez a műlyégpálya nem pénzkidobás! Nagyon is jó hogy van!Majd nézd meg a korizókat hogy milyen nagy örömmel és jó kedvel szórakoznak.Hát hogy plussz fokok vannak az egy dolog. De úgy is utána tud hűteni az agregát.Többek között ezért is jó a jégpálya mert ott legalább igazi téli hangulat van.Mint már megszokhattuk itt nálunk a délkeleti régióban igen enyhék a telek és ha nem lenne ez a műjégpálya akkor nem lenne egy hely sem ahol igazi téli hangulat lenne.Az meg hogy te már korosabb vagy és nem igazán szeretsz már korizni vagy ne talán nem tudsz attól még más nyugodtan élvezheti a jég atta lehetőségeket nem igaz? Nincsen ebben semmi kivetni való! Ez a döntése Lázárnak most kivételesen jónak bizonyult! Én immáron már túlvagyok az ötvenen de én nagyon szívesen koroznák! Csak csavarozott és lemezelt gerincel nem nagyon merek. De azért szívesen elgyönyőrködöm a jó kedvű önfeledten korizókon. Most azért mert én nem merek korizni most azért más se tegye? Ez egy nagy nonszensz lenne. Hagy korizzanak csak minél többen.Mert nem csak szórakoztató de nagyon egészséges spórt is! ISTI próbáld meg te is és hidd el hogy megfog majd változni a véleményed. :-))))”
 • 4. az_aki 2008. december 07. 20:53
  „Isti ezt csak azért mondod mert nem a te korosztályodnak van kitalálva ez az egész, szerintem nagyon jó ötlet még akkor is ha nem Lázár találta ki! én személy szerint nem szeretek korizni, de azért mert én nem szeretek korizni nem mondom hogy hülyeség....”
 • 3. vadlab 2008. december 07. 13:48
  „Nekem tetszik nagyon a jégpálya! A gyerekeknek erre van szükségük. Itt legaláb önfeledten csuszkálhatnak, szórakozhatnak. Itt jól érzik magukat. Szerintem nagyob forgalma lesz mint a Picasso kiállitásnak!”
 • 2. Isti40 2008. december 07. 12:56
  „Teljesen felesleges pénzkidobás.Az a maximum 500 ember szórakozására több milliót kidobni.Ráadásul plusz fokokban többszöröse a fenntartása.”
 • 1. Írástudatlan-Tdi. 2008. december 07. 11:02
  „Ezt a műlyég pályát sem Lázár találta ám ki ha nem úgy sugalta neki valamelyik beosztotja!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Játszótér – ajándékba

Hódmezővásárhely - A vásárhelyi Rotary Klub Mikulása látogatott el tegnap az Észak utcai óvodába. A… Tovább olvasom