Délmagyar logó

2019. 07. 19. péntek - Emília 17°C | 27°C Még több cikk.

Megszépültek Mindszent központi terei - Angyalos kutat is avattak a városháza melletti parkban

A mindszenti városháza idén szépült meg. Most pedig 150 millió forint vissza nem térítendő támogatásból megújultak a városháza körüli központi terek is. Épült új kerékpárút és járda is. A parkokat rengeteg virág díszíti.
– Közterületeink egyre szebbek. Kis lépésekkel ugyan, de észrevehető a változás. Mindenki jobban érzi magát egy rendezett környezetben – mondta ünnepi beszédében Zsótér Károly polgármester.

Egy 150 milliós beruházás révén edzőparkkal, kerékpár­úttal, járdával, piaci árusítóhelyekkel, padokkal, virágosított parkokkal gazdagodott Mindszent. A polgármesteri hivatal melletti park végén egy angyalos kutat is avattak. Az új kerékpárút átadása után a gyerekek egy mini-KRESZ-tanpályán gyakorolhatták a helyes közlekedést.
Megszépültek Mindszent központi terei. Fotó: Kovács Erika - GALÉRIA
A rendezvényre meghívást kapott Farkas Sándor ország­­gyűlési képviselő, agrárminiszter-helyettes is, aki kormány­ülés miatt nem tudott részt venni az ünnepségen. Levelét Zsótér Károly olvasta fel.

Elhangzott, a beruházás természetközelibbé, élhetőbbé teszi a várost, ami fontos az idősebbeknek és a fiatalabbaknak is. „Mindszent az elmúlt években számos alkalommal gazdagodott kisebb-nagyobb pályázati források révén. Hatásukra fejlődő pályára állt a város. Ez is azt jelzi, hogy a mindszentiek elkötelezettek településük jövője iránt" – állt a levélben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A kátyúk alattomos károkozók

A kátyúk alattomos károkozók
Az ország útjai rendkívül kátyúsak, ez természetesen Vásárhelyre is igaz. A közlekedőknek, különösen… Tovább olvasom