Délmagyar logó

2019. 05. 22. szerda - Júlia, Rita Még több cikk.

Notórius fenyegetőzőt vett őrizetbe a vásárhelyi kapitányság

Hódmezővásárhely – Notórius fenyegetőzőt fogtak el és vettek őrizetbe a hódmezővásárhelyi rendőrök kedden. A gyanú szerint a 34 éves illető három helybeli férfit is folyamatos „terrorban" tartott, rendszeresen veréssel fenyegette meg őket.
A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság előtt már nem ismeretlen az a 34 éves helybeli férfi, akit tegnap három rendbeli önbíráskodás bűntett és egy besurranásos lopás miatt őrizetbe vettek, és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A vásárhelyi rendőrök korábban lopások, rongálások és zaklatások miatt már eljártak a férfival szemben, aki ezen bűncselekmények miatt nem régen szabadult a börtönből. A gyanúsított szabadulása után sem változtatott magatartásán: hárman jelentkeztek a vásárhelyi kapitányságon azzal, hogy a férfi rendszeresen veréssel fenyegeti őket az utcán vagy lakásuknál. Volt akitől állítólagos tartozását követelte, de olyan is, akitől az általa megvásárolt CD-k árát akarta ilyen módon visszaszerezni.

A vásárhelyi rendőrök tegnap előállították a 34 éves gyanúsítottat, akit azzal is meggyanúsítottak, hogy februárban besurrant az egyik általános iskolába is, ahonnan egy pénztárcát lopott el. Menekülés közben az egyik ott dolgozó utolérte, ekkor átadta a lopott értékeket, majd elment a helyszínről. A nyomozás megállapította, hogy ezzel a bűncselekménnyel is a fenyegetőző férfi gyanúsítható megalapozottan.

A vásárhelyi nyomozók ezért őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Olvasóink írták

 • 2. Norman_Bates 2011. július 07. 08:07
  „Hogy is fogalmazzak, hogy megfelelő legyen a moderációs kritériumoknak.
  Több jel is mutat az elkövető hovatartozására (bűreszíne)
  Terrorban tartás, fenyegetőzés, lopás, büntetett előélet.
  "ekkor átadta a lopott értékeket, majd elment a helyszínről"
  Mivel átadta, az ő felfogása szerint már tisztázva van az eset és nem bűnös, tehát a helyszínt elhagyhatja.”
 • 1. booo 2011. július 06. 21:55
  „Szerintem csak be akart illeszkedni a magyarságba, csak mindig rossz helyen próbálkozott. Egyszer le kéne már csukni az ilyeneket örökre, egy kis munkatáborral kombinálva.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Skót-felföldi köd Vásárhelyen

Nyáron is megtapasztalható Vásárhelyen, milyen lehet a hideg őszi-téli Skót-felföldön. Tovább olvasom