Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

Nyolcvanegy járatpár

Holnaptól egy éven át a Tisza Volán Zrt. működteti a Hódmezővásárhely–Szeged vasútállomás között közlekedő gyorsjáratokat a Hód-Mező koncessziós társaság helyett.
Változatlan menetrenddel és utazási feltételekkel, de korszerűbb autóbuszokkal látja majd el a Hód-Mező koncessziós társaság eddigi szolgáltatását a Tisza Volán Zrt. holnaptól Hódmezővásárhely és Szeged között. A minisztérium döntése értelmében ugyanis egy éven át a megyei közlekedési társaság működteti majd a két város közötti gyorsjáratokat.

Szeri István, a Tisza Volán Zrt. vezérigazgatója elmondta, megmarad mind az 50, a Tisza Volán által eddig üzemeltetett járatpár, valamint mind a 18, korábban a Hód-Mezőhöz tartozó gyorsjárat is. Egy-két hónapon belül pedig a megváltott bérletek érvényesek lesznek a többi Volán-társaság ezen vonalon járó buszaira, további tizenhárom járatra, így összesen 81 járatpár közlekedik majd Szeged és Vásárhely között. A 20-25 kilométeres övezetre megváltott bérletekkel ugyanakkora távolságra, például Makóra is el lehet majd utazni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb telekosztást terveznek Vásárhelyen

A nagy érdeklődésre való tekintettel újabb ingyentelekosztást tervez a vásárhelyi önkormányzat. Most… Tovább olvasom