Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Olvasónk saját esetére ismert László betegségében, most segíteni akar a vásárhelyi férfin

Hódmezővásárhely, Szolnok - Ismeretlen betegség emészti 2012 decembere óta a 37 éves, vásárhelyi Zvara László Róbertet. Eddig nem sikerült diagnosztizálni. Egy olvasónk jelentkezett, aki szintén hasonlókat élt át.
– A vásárhelyi László történetét olvasva a sajátomra ismertem, és segíteni szeretnék neki, hogy meggyógyuljon – mondta a szolnoki Forgács Fejes Mária. A napokban számoltunk be arról, hogy a 37 éves, vásárhelyi Zvara László Róbertet 5 éve ismeretlen betegség sorvasztja. Az Egyesült Államokban 2012 decemberében Lyme-kórt állapítottak meg nála, itthon azonban eddig nem sikerült diagnosztizálni, mi baja. Most a pécsi klinikán tesznek erre újabb kísérletet.

Mária elmondta: szintén 5 évig bolyongott „a magyar egészségügy útvesztőiben, mire magánklinikán felismerték a krónikus Lyme-kórt", mellette az évekig elhallgatott műtéti fertőzést. Elkezdték kezelni antibiotikumokkal, majd javarészt természetgyógyász-módszerekkel.

– A teljes kopaszságból, lebénulásból, „halálra ítélő" orvosi leletekkel a kezemben tulajdonképpen tényleg a halálból jöttem vissza. És végre a gyógyulás útjára léptem. Március óta saját lábamon járok, a lebénult kezeim mozognak, kezd belém visszatérni az élet. Még nem gyógyultam meg teljesen – árulta el Forgács Fejes Mária.
Közölte, sokat köszönhet a természetgyógyász-módszereknek is. Ez és az akaratereje, a gyógyulni akarása segített neki. Reméli, ez a vásárhelyi fiatalembernek is a gyógyulás útját jelentheti. Lapunk közvetítésével már felvették egymással a kapcsolatot.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lőnek, álcáznak és sátorban laknak: katonai tábort szerveznek fiataloknak Vásárhelyen

Lőnek, álcáznak és sátorban laknak: katonai tábort szerveznek fiataloknak Vásárhelyen
Egy hétig sátrakban laknak, és a katonaélettel ismerkednek azok a diákok, akik a hódmezővásárhelyi laktanyában táboroznak. 140 gyerek kap kiképzést. Tovább olvasom