Délmagyar logó

2019. 06. 25. kedd - Vilmos 21°C | 30°C Még több cikk.

Összetörve ért célba az ajándék

Mindszent - Borsi Józsefnét a fia szerette volna meglepni Hollandiából egy csomaggal, amit meg is kapott a mindszenti asszony, de amikor kibontotta – össze volt törve a meglepetés. A nő elkeseredésében fordult lapunkhoz, mivel azt mondja, a csomagküldő szolgálat nem volt vele tisztességes.
A mindszenti Borsi Józsefnénak a Hollandiában élő fia küldött egy meglepetéscsomagot. Az ajándékot közel 18,5 euróért (közel 6 ezer forintért) adták fel, ami két nap után meg is érkezett Magyarországra. Rá pár napra a csomagküldő szolgálat futárja azonban nem a címzettnek, hanem az egyik szomszédban élő kisfiúnak adta át a csomagot.

– Felhívott a fiam és kérdezte, megkaptam-e csomagot – mondta Borsi Józsefné, aki a telefonbeszélgetés után néhány napra kapta meg a szomszédjától a csomagot. – Amikor kibontottam, láttam, hogy fényképek vannak egy keretben, de az üveglap összetört – folytatta az asszony. Elmesélte, a helyi postán érdeklődött, mivel nem tudta, ki hozta a küldeményt. Ott készségesek voltak, de miután kiderült, hogy nem az ő autójuk szállította a csomagot, lezárták az ügyet.

Borsi Józsefné elégedetlen a csomagküldő szolgálattal. Összetörve kapta meg az ajándékát. A szerző felvétele
Borsi Józsefné elégedetlen a csomagküldő szolgálattal. Összetörve kapta meg az ajándékát.
A szerző felvétele

Borsiné végül eljutott a Trans-O-Flex Hungary csomagküldő szolgálathoz. Az ügyfélszolgálaton percre pontosan megmondták neki, mikor és ki vette át a csomagját. Később a futárral is tudott beszélni, aki a nő elmondása szerint csak a kifogásokat kereste. Azt természetesen már szinte lehetetlen kideríteni, hol tört össze a meglepetés. Az asszony a mai napig nem érti, miért adták oda egy 10 éves kisfiúnak a csomagját.

– Nem anyagi problémám van, mert elviszem és bekereteztetem a képeket. Az háborít fel, hogy így bánnak az ügyfelekkel – mondta Borsi Józsefné.

Az üggyel kapcsolatosan megkerestük a csomagküldő szolgálatot is. E-mailben azt írták, utánanéznek a történteknek, és mihamarabb jelentkeznek a konkrét válaszokkal.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Parancsnokváltás a vásárhelyi helyőrségnél

Drót László ezredes vette át a Hódmezővásárhelyi Helyőrség parancsnoki tisztét Kovács Józseftől a tegnap megrendezett átadás-átvételi ünnepségen. Tovább olvasom