Délmagyar logó

2019. 06. 25. kedd - Vilmos 20°C | 30°C Még több cikk.

Reagált a vásárhelyi Építészmester - nincs per

Hódmezővásárhely - A polgármester nyilatkozatával szemben az igazság az, hogy az Építészmester Zrt. nem áll perben sem Márki-Zay Péterrel, sem az általa képviselt vásárhelyi önkormányzattal.
A csütörtöki vásárhelyi közgyűlésen elhangzottakkal kapcsolatban az Építészmester Zrt. közleményt juttatott el lapunkhoz. A cég Márki-Zay Péter polgármester azon kijelentésére reagált, mely szerint ,,az Építészmester Zrt.-vel perben áll". Az állítás nem felel meg a valóságnak - szögezi le Paragi István vezérigazgató.

Majd kifejti: a polgármester nyilatkozatával szemben az igazság az, hogy az Építészmester Zrt. nem áll perben sem Márki-Zay Péterrel, sem az általa képviselt vásárhelyi önkormányzattal. Tájékoztatásul közlik, hogy az elmúlt hónapokban lett volna oka, alapja az Építészmesternek olyan jogi lépések megtételére, amelyek bírósági eljárást is eredményezhettek volna a zrt. és a város közötti szerződésben foglalt fizetési kötelezettségek önkormányzat általi elmaradása miatt, mégsem tették meg azokat.

A közlemény zárásaként Paragi István a cég nevében felkéri Márki-Zay Pétert, hogy a jövőben tartózkodjon a társaságukat illető valótlan állításoktól, és ne folytassa ellenük hadjáratát. Azt is kéri az Építészmester, hogy a polgármester a közgyűlésihez hasonló nagy nyilvánosság előtt ismerje el, valótlanságot mondott, és kövesse meg az Építészmester Zrt.-t és annak munkatársait.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiesett egy kisgyermek a házuk ablakából Vásárhelyen - mentőhelikopter vitte kórházba

Kiesett egy kisgyermek a házuk ablakából Vásárhelyen - mentőhelikopter vitte kórházba
Hódmezővásárhelyen egy magánház ablakából kiesett egy kisgyermek. Tovább olvasom