Délmagyar logó

2019. 07. 21. vasárnap - Dániel, Daniella 18°C | 33°C Még több cikk.

Rendszeresen felmerül az időközi választás lehetősége Vásárhelyen

Erről beszélt Lázár János pénteken a Rádió 7 Napraforgó című műsorában. A térség országgyűlési képviselője azt mondta, azért tarthatnak időközi választást Hódmezővásárhelyen, mert a polgármester és a képviselőtestület nem tud együttműködni.
A politikus ugyanakkor kifejtette: nem akar abba belefolyni, hogy feloszlassa-e önmagát a hódmezővásárhelyi testület. – A háttérben rendszeresen felmerül ez a nehéz kérdés, hogy a jelenlegi helyzetben nem volna-e célszerű időközi önkormányzati választást tartani Hódmezővásárhelyen, mivel a polgármester és a képviselők láthatóan nem tudnak együttműködni. Nekem erre az a válaszom, hogy a múlt hétvégén a Józsefvárosban tartott választáson a Fidesz kétharmaddal nyert – idézi a Promenád Lázár János szavait.

Hozzátette, Vásárhelyen nem építés, hanem rombolás zajlik, és a közgyűlés tagjai közül kevesen foglalkoznak azzal, mi lesz a várossal 10-20 év múlva. Lázár János arról is beszélt, a fogadóórán Márki-Zay Péter polgármesternek is elmondta, a Fidesz vásárhelyi szervezetének nem célja, hogy feloszlassa magát a testület.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Defibrillátorok a megye kormányablakaiban

Defibrillátorok a megye kormányablakaiban
A megye 9 kormányablakába került defibrillátor. Az eszközöket a Csongrád Megyei Kormányhivatal szerezte be, és eddig közel 40 munkatársat oktattak, képeztek ki használatára. Tovább olvasom