Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 3°C Még több cikk.

Risztov Éva hétvégéje: bullterrier és kijevi csirke

Hódmezővásárhely - Jeles és ismert személyiségeket kérdezünk sorozatunkban arról, milyen programot választanak maguknak a hétvégén, és azt szívesen ajánlják-e másoknak is. Ezúttal Risztov Éva motokrosszversenyző, egykori Európa-bajnok úszónő mondja el, mivel tölti a szabadidejét.
Legszívesebben szinkronszínész barátnőjével, egyben lakótársával tölti az időt Risztov Éva, ha akad némi szabadideje két edzés között. Velük él a budapesti lakásban Kuszi, a bullterier szuka, amelyet sokat sétáltatnak közösen.

– Nagyon szeretem a kutyákat – árulja el –, amíg Hódmezővásárhelyen laktam, volt két magyar vizslám és egy beagle kutyusom. Sajnos amikor a szülők elváltak, és elkerültünk Vásárhelyről, ismerősökhöz költöztek, de Kuszi majdnem olyan, mintha az enyém lenne.

Ha nem Kuszi köti le, szívesen ül be moziba: mindent megnéz a vígjátékoktól a horrorig, de mostanában nem volt szerencséje jó filmhez. – A Till Attila-féle Pánikban hatalmasat csalódtunk – emlékezik vissza. – Alig tudtuk kivárni, hogy vége legyen.

Most Risztov Éva motokrosszversenyző, egykori Európa-bajnok úszónő mondja el, mivel tölti a szabadidejét. Fotó: DM/DV
Most Risztov Éva motokrosszversenyző, egykori Európa-bajnok úszónő mondja el, mivel tölti a szabadidejét. Fotó: DM/DV

Másik kedvenc programja az evés, bár főzni nem szokott. Két kiadós lakoma mindig bele van tervezve a napba, a rendszeres edzéshez kell az energia. – Nem új ételeket, hanem új éttermeket próbálunk ki, szinte mindig ugyanazt rendeljük mindenütt – mondja nevetve. – Kijevi csirkemellet, húslevest vagy rántott húst. Bár az úszást abbahagyta, a vízzel nem szűnt meg a kapcsolata, tudjuk meg a víz világnapja alkalmából: most éppen háton úszni tanítja egy harmincéves, hátfájós barátnőjét.

A húsvétot Budapesten tölti, de nem tervez nagy ünneplést. – Tízévesen még vártam, hogy jöjjenek a fiúk, locsoljanak, és büdös legyek, de ez ma már kevésbé motivál. Pénzt nem adnék a locsolóknak, a sonkát meg megeszem én! – közli jókedvűen. – Ha jó idő lesz, kimegyünk a kutyával a Normafához vagy Szentendrére, ha nem – ami valószínűbb –, otthon maradok pihenni.

A víz világnapja alkalmából azt ajánlja az olvasóknak, ússzanak egyet a hódmezővásárhelyi fedett uszodában, vagy menjenek el egy fürdőbe. Aki messzebbre vágyik, annak Szentendrét javasolja: remek húsvéti programokat szerveznek a skanzenben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Járőrök értek tetten egy tolvajt Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - Nem volt szerencséje annak a férfinak, aki péntekre virradó éjszaka az egyik… Tovább olvasom