Délmagyar logó

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

Rogán: Elégedetlenek a kormánnyal az emberek

A fideszes toborzógyűlésen zsúfolásig megtelt a Fekete Sas szálló díszterme, ahol hatalmas tapssal fogadták Lázár János polgármestert és Rogán Antalt, a párt országos kampányfőnökét, aki szerint az emberek elégedetlenek a kormánnyal.
Rogán Antalt zsúfolásig telt terem fogadta. Fotó: Tésik Attila
– Jobbos vagy balos vagy! Döntsd már el, balra mész vagy jobbra? – kérdezte tegnap este a vásárhelyi Fekete Sas szálló lépcsőfordulóján hezitáló asszonyt az ismerőse, hogy melyik irányból közelítsék meg a dísztermet. A Változás 2006 – fideszes toborzógyűlésen a vendégeket a díszterem előtti lépcsőn narancssárga kabátban a Fidelitas tagjai fogadták, s átadtak nekik egy jelentkezési lapot. Ennek kitöltésével a Változás 2006 csapat tagjai lehettek.

A nyugdíjas Ernő bácsi is kapott egyet, bár mint megtudtuk tőle: csak kíváncsiságból jött el a rendezvényre. Tájékozódni akar, mondta. Nem foglalkozik politikával, de azért a választások előtt tisztában kell lennie, hogy melyik párt mit gondol a jövőről.

Persze akadtak, akik meg sem várták a rendezvényt kezdetét, s már ki is töltötték a jelentkezési lapot. A név és a cím közlése mellett arra is válaszolni kellett, hogy a választási kampány során a csapattag napi hány óra munkát tudna vállalni vagy kivenne-e szabadságot a kampány előtti napokban?

Néhány perccel 6 óra után a tömeg hatalmas tapssal köszöntötte a terembe lépő Lázár János vásárhelyi polgármestert és Rogán Antalt, a párt országos kampányfőnökét.
– Különleges este a mai, ami nem csak a propagandáról, a választásról szól – köszöntötte a megjelenteket Lázár. Majd egy rövid fim következett, melyben az elmúlt 15 évet, a párt életében fontos pillanatokat idézték fel. Orbán Viktor láttán ismételten tapsban tört ki a közönség.

– Ne azon tűnődjenek, melyik pártra voksolnak, hanem a jövőjükről, a sorsukról, a város érdekéről döntsenek a választásokon – folytatta beszédét a vásárhelyi polgármester. – El kell gondolkodni azon, mi történt a 47-es négysávosításával vagy mi lett a Hód-Mezőgazda Rt. sorsa. Az előbbi hazugság volt, az utóbbi esetében pedig meglopták a várost – tette hozzá.

– Elégedetlenek a kormánnyal az emberek – jelentette ki Rogán Antal. – Mások beszélnek helyettük arról, hogy mikén élnek. Napi tízmillióért hirdetik az országban uralkodó jólétet, paradicsomi állapotokat – jelentette ki. Hozzátette: a Fidesztől azt várják az emberek, feloldja lelkiismeret-furdalásukat, mely annak következménye, hogy nem ezt a jövőt akarták – állapította meg Rogán.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szóbeli alku a gyár bezárásáról

Csak szóbeli megállapodás született a Lasselsberger Hungária Kft. budapesti igazgatósága és a… Tovább olvasom