Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Sebestyén Tamás: Semmire sem emlékszem

Mindszent - A július 8-i mindszenti diszkóbaleset sérültje, Sebestyén Tamás már otthon, családi körben lábadozik Mindszenten. A 25 éves fiatalember semmire sem emlékszik a balesetből. A helyi csapat focistája úgy számol, még legalább egy évet kell erősödnie, hogy újra futballozhasson.
– Kivették a lépemet, a csípőm is megsérült és agyrázkódást szenvedtem – sorolta Sebestyén Tamás. A 25 éves mindszenti fiatalember semmire sem emlékszik a balesetből. Elmondása szerint az az utolsó képe, hogy felszáll a buszra, átmegy Szegvárra, és csatlakozik a többiekhez.

A baleset július 8-án, vasárnap hajnalban történt. – Kedden tértem magamhoz, és az rémlik, hogy sokan látogattak meg. Hogy félek-e a tragédia emlékeinek visszatérésétől? Nem, de nem is várom azt a pillanatot. Azt mondják a gyógyulás szempontjából jobb így, és az is elképzelhető, hogy örökre kiesik életemnek ez a szörnyű szakasza.

Rengetegen, barátok, ismerősök vizitáltak Tamásnál a szentesi kórházban, akadt, aki naponta, édesanyja pedig napjában kétszer is őrködött az ágyánál.

Tamásnak borzalmas fájdalmai voltak, olykor álmatlanul forgolódva, kínlódva töltötte az éjszakákat a kórházi szobában. Ezen csak súlyosbított, hogy tudta, mi történt társaival.

Ketten még a kórházban

A mindszenti balesetben megsérült még Kolarovszki Éva és Verók Ferenc is, akik még a szentesi kórházban gyógyulnak. Sebestyén Tamás elmondta, hogy még nem látogatta meg őket, de tervezi, hogy hamarosan bemegy hozzájuk.  
– Ha jól emlékszem, a balesetet követő héten kedden vagy szerdán árulták el, mi történt a srácokkal, hogy Péter és Imre meghalt... Még most sem bírom feldolgozni barátaim elvesztését, és abban sem vagyok biztos, hogy egyszer képes leszek erre.

Tamás egy hete otthon lábadozik, és napról napra jobban érzi magát, aránylag nyugodtan alszik, nem gyötrik nagy fájdalmak. Hétfő óta gyógytornázik – izzasztó, kemény munka számára –, és azzal biztatják, vasárnap már eldobhatja a mankót.

– Azt tartom majd igazi felépülésnek, ha újra munkába állhatok – egy építőipari vállalkozónál dolgoztam –, de ennek nem tudom, mikor jön el az ideje. Azt mondták, talán négy hónap múlva kezdhetek el kocogni, futni, de a focival, amíg teljesen meg nem erősödöm, vagyis legalább még egy évet, várnom kell. A meccsekre, szurkolni, természetesen azért ősszel is kimegyek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az aszály tönkreteszi az idei kukoricatermést

Hódmezővásárhely - A Hód-Mezőgazda Zrt.-nél az idén vásárolni is kell a kukoricát, mert a térséget… Tovább olvasom