Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 0°C Még több cikk.

Sült kacsa és lila káposzta lesz az ebéd a műtét után

Sült kacsa és lila káposzta lesz az ebéd a műtét után
Hódmezővásárhely, Szeged - Öt szelvénnyel játszott a hódmezővásárhelyi Nagy Tamásné, és ennyi is elég volt, hogy nyerjen Telekosár játékunkon. Az asszony helyett a lánya vásárolt be, de hagytak meg utalványt, amit majd közösen költenek el.
Egy műtét miatt nem tudott eljönni bevásárolni Nagy Tamásné, Telekosár játékunk újabb nyertese. Helyette lánya, Tarné Nagy Edit töltötte meg az újszegedi Príma Nova Áruház bevásárlókocsiját. – 10 ezer 180 forint lett a vége. Nem költöttem el mindet, csak azt vettem, amit anyukám kért. A többit közösen használjuk majd fel – mondta Edit.

A vásárhelyi asszony elsőnek a húsos pultot vette célba, sertést és kacsát vásárolt. – Ünnepi ebéd lesz vasárnap, amit a műtét miatt én készítek el. Sült kacsa lesz, hagymás burgonyával és lila káposztával – magyarázta Edit.
 
Sült kacsa és lila káposzta lesz az ebéd a műtét után. Fotó: Török János (galéria)
– Két alkalommal küldtem be a szelvényeket, összesen ötöt – mondta Nagy Tamásné, akivel telefonon beszéltünk. Nagyon örült a 25 ezer forintos utalványnak, hiszen soha nem nyert még a Délmagyarország játékain.

– Korábban is küldtem be szelvényeket, de nem volt szerencsém – tette hozzá. Több mint húsz éve előfizetőnk.

– A lányom jelentett, és mondta, hogy maradt még utalvány. Megbeszéljük, mire költjük. Egyelőre a műtét miatt nem tudok járni, ezért is alakult most úgy, hogy a hétvégén Edit főz – mesélte el az asszony.

A kosárba került még zöldség, csoki és mikuláscsomag, így lépte át a 10 ezer forintot Edit. –Ha a fiam jön, akkor biztosan el kellett volna költeni mindet – jegyezte meg nevetve. Egy kis nassolnivalót azért vitt a gyerekeinek.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hulladékból bármit fabrikál

Hulladékból bármit fabrikál
A vásárhelyi Mucsi József gyerekkorától gyűjtöget, a MÉH-telep állandó vendége, ahonnan szinte minden vasdarabot elhoz. Tovább olvasom