Délmagyar logó

2019. 07. 16. kedd - Valter 13°C | 26°C Még több cikk.

Szerelmi kötés, rontáslevétel, fehér mágia - több tíz milliót csalt ki a jósnő

Továbbra is jelentős médiaérdeklődés kíséri a hódmezővásárhelyi jósnő, A. Szilvia büntetőperét a Békéscsabai Járásbíróságon, aki hatalmas pénzösszegeket csalt ki egy békéscsabai nőtől és férfitól, három hódmezővásárhelyi sértettől, valamint egy Fejér megyei asszonytól. Még a varrónője aranykaróráját és aranygyűrűit is elorozta.
Így hirdette magát a reklámújságban: „Jóslás, szerelmi kötés, rontáslevétel, hajszálból fényképanalízis, fehér mágia. Teljes diszkréció. Hívásra házhoz megyek." A vádat megértett, de a bűncselekmények elkövetését tagadó, 15 éve jóslással, rontáslevétellel foglalkozó vádlott annak idején panasszal élt a rendőrségi meggyanúsítás ellen. Jelentős kárt okozó, üzletszerűen, folytatólagosan elkövetett csalás bűntette és más bűncselekmények elkövetése miatt állt bíróság elé a férjezett, nyolc általános iskolai végzettséggel rendelkező piaci árus A. Szilvia. A Békéscsabai Járási Ügyészség vádirata szerint dr. T. Veronika békéscsabai sértett egy hirdetési újságban olvasta a vádlott hirdetését, miszerint jóslást és rontáslevételt vállal. A fiatalasszony részletekben 28 millió forint 130 ezer forint készpénzt adott át a vádlottnak, amelyet a vállalkozásából takarított meg. Miután néhány hónap elteltével visszakérte volna a pénzét, kiderült, hogy a jósnő hamis nevet adott meg, és nem lehet elérni. A vád végül is nagyobb kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás bűntettének elkövetésére módosult.

Még a varrónője aranykaróráját is kicsalta a hódmezővásárhelyi asszony. Fotó: Hír6.hu
Még a varrónője aranykaróráját is kicsalta a hódmezővásárhelyi asszony.
Fotó: Hír6.hu

A legutóbbi tárgyaláson nem jelent meg a Fejér megyei sértett, A. Rózsa, aki egy enyingi hirdetési újságban olvasta, hogy A. Szilvia rontáslevételt és szerelmi kötést vállal anyagi juttatás fejében. Egy szegedi hipermarket parkolójában több mint 160 ezer forint értékben adott a sértett az álnéven, Nagy Ildikóként bemutatkozott jósnőnek készpénzt, aranyékszereket és fehérneműket. A kisebb kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás bűntett elkövetésével vád alá helyezett csaló asszony eredetileg 150 ezer forint készpénzt és aranyékszereket kért, hogy azokat hat héten át úgynevezett szent helyen tárolhassa. Dr. T. Veronika 28 millió 130 ezer forintja a nyomozás során nem térült meg. A neki Sz.-né Anikóként bemutatkozó, 37 éves A. Szilvia azzal hitegette, hogy a családján lévő rontás levétele fejében feltétlenül el kell vinnie a pénzt egy szent helyre. Első ízben 2 millió forint készpénzt vett fel a sértett az egyik bankból, amelyet a bank előterében adott át a vádlottnak. A békéscsabai férfitól 750 ezer forintot csalt ki a hódmezővásárhelyi jósnő.

Dr. Tömőné dr. Liszkai Judit bírónő tanácsa a legutóbbi büntetőtárgyalásontanúkat hallgatott meg. Bagdi Árpád Gyula, a Gyulai Törvényszék sajtószóvivőjének tájékoztatása szerint a május 21-i tárgyaláson ítélet várható a nagy érdeklődéssel kísért büntetőügyben.

Olvasóink írták

40 hozzászólás
12
 • 40. boros56 2013. április 23. 21:26
  „Azt hiszitek ti nem vagytok hiszékenyek? Haha... Minden választáskor bevesztek minden maszlagot.És, hogy mennyibe kerül az utólag derül ki.
  Egyébként ez pénzmosás. Majd visszakapja a pénzt és a kutya sem kérdi, hogy honnan is származott.”
 • 39. uborka 2013. április 23. 15:26
  „Hát én nem értem!! A bankok lehúzhatnak mindenkit a sárga földig, itt meg azt hallotta az illető ami neki tettszik, tehát, már ha azt mondjuk a páciensnek amit akar hallani, már be is kaszliznak.
  38-as, én igazat adok, hiszen én egy olyan szektába jártam ahol gyógyítottak. Na most azt vettem észre fogyunk, pedig itt is kiadtak sok pénzt, de azt mondják ez adomány.. Magas szintűek ezek a dolgok egyeseknek szabad, egyeseknek nem!!!!”
 • 38. rekontra 2013. április 23. 12:14
  „Aki Istenben meg az egyházakban hisz mennyivel különb?”
 • 37. bambinaXX 2013. április 23. 11:53
  „36-nak: pl. "életvezetési tanácsadás"..
  43. Milyen igazad van!!
  Én azt gondolom, h ha vki dolgozik, pénzt kap érte, akkor vállalja a felelősséget a munkájáért. Ha kiderül, h rosszul végezte - tegye jóvá. De ne mással fizettesse meg!”
 • 36. Egyszercsak 2013. április 23. 10:52
  „Rosszul közelítitek meg a problémát :) A gond ott van, hogy nem adózott belőle. A TV-s jósok meg igen :)))
  Arra azért kíváncsi lennék, milyen tevékenységet számlázna le :)”
 • 35. Mil 2013. április 23. 08:31
  „Jellemző, hogy az összes sértett nő :D <moderálva>..”
 • 34. Hétszűnyűkapanyányimonyók 2013. április 23. 08:04
  „Komolyan mondom érdekel, hogy csinálják ezek, gondolok itt a baráti társaságát számtalanszor átverő, de még mindig <moderálva> csávónak számító, a több céget csődbevitt, de még mindig kapósnak számító vállalatigazgató.
  Egy országot éveken keresztül (saját bevallása szerint is) hazudó, csaló, de még mindig politikai pályán álló politikus... stb.

  Ezek valamit tudhatnak...”
 • 33. bambinaXX 2013. április 23. 06:20
  „23, 27! Egyetértek!! 28. istvang58! :D :D :D
  Azért az is érdekes, hogy a "sértett" DR., míg a jósnőnek 8 általánosa van.. Na most megkérdezem: hol a JÓZAN ÉSZ??
  Milyen oktatást kapnak azon végzett diplomás DR-ok, akiket egy 8 általánossal rendelkező személy humbugságokkal megvezethet?! Igen fontos lenne a természettudományos képzésük színvonalát emelni, mert az ilyen "DR." ilyenen részt nem vett. Röhejjjjj
  És igen, a TV-ben is be kéne tiltani az ott folyó ezoáradatot..”
 • 32. Roland1000 2013. április 22. 22:05
  „És biztos, hogy nem szent helyen van az a pénz? Lehet, hogy a templomban ásta el.... Tud élni a nő, 28 milliót elverni..., és ahol ez volt, van ott még több is. Aki 28 milliót lazán odaad egy csalónak, annak van mit a tejbe aprítani. Nem értem, hogy miképp lehet ennyi pénze egy ilyen hiszékeny nőnek. Találta vagy örökölte? Mert hogy nem üzleteléssel jutott hozzá, az biztos.

  Óperenciás! És a kereskedelmi tévés ezotériás műsorokban, meg a betelefonálós rejtvényesekben, stb...”
 • 31. Roland1000 2013. április 22. 21:56
  „Istvang58!XDDD”
 • 30. Óperenciás 2013. április 22. 21:16
  „Tanulság:
  Nálunk csak a bankok vehetik bűntelenül palira - hiszékenységükkel visszaélve - a jóembereket.”
 • 29. egyvalaki1 2013. április 22. 19:42
  „13. Qllancs köszönjük az értelmes hozzászólást...
  egyébként hihetetlen ez az egész ezo ügy, nem hiszem el, hogy a tv-ben ez megy egész délután... ezzel is kellene valamit tenni”
 • 28. istvang58 2013. április 22. 19:11
  „A barátomnak is küldtek energiát a TV-bűl, mondták neki midjárt odaér.Szegény feje ki is nyitotta az ablakot, hogy minél hamarább odaérjen az energia, ugyanis már hetek óta fázott, mivel kikapcsolták a fűtését.Másnapra még a víz is befagyott a kancsójába, de az energia nem jött.Látod milyen hülye vagy mondtam neki, Te fényenergiát kértél biztos, az már itt van, a hőenergia csak később érkezik, úgy július fele, majd figyeljed és hívd újra a TV-t, hogy megjött a hőenergia is.”
 • 27. abai 2013. április 22. 19:01
  „A 28 milliót bukó hölgy miből doktorált? Azért kíváncsi lennék rá. Vagy ez is CTRlC-CTRL V doktorátus?”
 • 26. Zotya100 2013. április 22. 18:33
  „Akit rá tudnak venni ilyenre, az meg is érdemli, akárhány millát veszít.”
 • 25. DMagóg 2013. április 22. 17:27
  „A Bírónő, hogy birja ki nevetés nélkül?”
 • 24. Roland1000 2013. április 22. 16:27
  „Ha a tévés csalókat nem büntetik, akkor ezt a nőt miért? Hát nekem próbálna meg jósolni, vagy rólam próbálná meg a rontást levenni..., szerintem hamar lemondana a pénzemről. Az ilyenek áldozatai önként és dalolva szabadulnak meg a pénzüktől, mert tudatlanok és hisznek valamiben, amiben nem kéne.

  Sok milliót kicsalni, ahhoz azért idő kell, és nem kevés madár... Egyszerűen megadta a kínálatot a kereslethez... A tevékenységére volt kereslet. Ez olyan nagy durranás? Ha a tévében megéri ezotériás műsorokat tartani, az adásokért sok milliót kifizetni, akkor ez egy jó üzlet. Vagy nem? Akinek van erre pénze, és hisz ebben, az miért nyüszög, ha néha a jóslat nem jön be? Normális ember nem jósoltat...”
 • 23. Roland1000 2013. április 22. 16:22
  „Hogy elvagytok ettől a nőtől dőlve, pedig a tévében nyilvánosan folyik ugyanez és látom, hogy az egyikőtöket sem zavarja. Ugyanez, csak más a módszer. Ott a telefonszámla viszi el a sokszor sok ezret. Vagy azt elhiszitek, hogy aki betelefonál, arra pénzeső hull, ahogy ígérik? Ugye nem? Ez a nő semmivel sem rosszabb, mint azok, akik a tévében csalják ki a hiszékenyek pénzét, és jósolják meg a jövőjét. Néha odadobnak nektek valami koncot, hogy legyen min rágódnotok, aztán el is vagytok vele ahogy elnézem..., addig sem foglalkoztok az igazi problémákkal.”
 • 22. macs 2013. április 22. 15:39
  „19. J.G. ,
  miből gondolod, ha betiltják, akkor a hiszékeny emberek nem keresik meg a lehetőséget? :-)”
 • 21. lajoska39 2013. április 22. 15:22
  „18. zoliteso: na latod, itt rontod el a dolgot, minimum 28 millat kellene kerned az imadkozasodert.... a csaj se ingyen adta, haha”
40 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szabadtéri konditerem a Hódtóban

Már három játszótér kialakítása kötődik a Tiszta Szívvel Egyesülethez, ez lesz a negyedik – a nyári szünet beköszöntével vehetik birtokba a fiatalok. Tovább olvasom