Délmagyar logó

2019. 07. 16. kedd - Valter 13°C | 25°C Még több cikk.

Szolgáltatásokkal segíti a kamara a vállalkozókat

Hódmezővásárhely - Egy éve költözött új helyre, a Lánc utcába a Csongrád megyei Kereskedelmi és Iparkamara hódmezővásárhelyi kirendeltsége.
Az évforduló kapcsán megtartott sajtótájékoztatón elhangzott, az ügyszámok növekedése és a létszámbővítés tette indokolttá a fejlesztést. Nemesi Pál, a kamara megyei elnöke hangsúlyozta, számos szolgáltatással segítik a vállalkozásokat. A fő területek között a vállalkozásfejlesztést, az üzleti kapcsolatok közvetítését és a szakmai konferenciák szervezését emelte ki.

Lászlóné Tanács Edina szolgáltatási igazgató hangsúlyozta, a vállalkozásoknak információkra van szükségük, amelyekhez partner a kamara, akár a működés, akár a forrásszerzés kérdéskörében.

Hódmezővásárhelyen idén vezették be az ingyenes adózási tanácsadást, amelyet évente egy alkalommal vehetnek igénybe a hátralékkal nem rendelkező vállalkozók. A kamara a külpiacra jutásban is segítséget nyújt a vállalkozásoknak.

Horváth Gábor szakképzési igazgató arról beszélt, hogy Hódmezővásárhelyen is szélesedett a szakképzési paletta. Vannak egyedi igények is, például az egészségügyben, illetve a kerámiaiparban.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több mint hatszáz karton cigi egy vásárhelyi tanyán

A pénzügyőrök összesen 6260 doboz adózatlan cigarettát és egy csempészet céljából házilag… Tovább olvasom