Délmagyar logó

2019. 05. 25. szombat - Orbán Még több cikk.

Szombaton reggel indul Raffai János adománygyűjtő futására

Bár adománygyűjtő futása május 11- én, szombaton reggel 7 órakor kezdődik a népkerti futópályán, a vásárhelyi Raffai János akcióját máris támogatták 12 ezer forinttal - tudtuk meg a futótól.
A pénz a súlyosan beteg gyerekeknek és családjuknak programokat szervező Bátor Tábor Alapítványé lesz – János célja, hogy a nap végére, este 7-ig 150 ezer forint gyűljön össze az e célból létrehozott számlán. János vár mindenkit, aki szívesen futna a nemes cél érdekében vele együtt.

Az akciót nem csak pénzzel lehetett segíteni. A promenad.hu számolt be arról, hogy egy hódmezővásárhelyi vállalkozás startcsomagot ad minden indulónak, ez energiaszeletet és izotóniás italt tartalmaz. Egy zöldségkereskedés banánnal járul hozzá a startcsomaghoz, amelyben lesz fél liter ásványvíz is. A részt vevő futóknak kiállítandó emléklapot is támogató biztosítja.

Segíteni úgy is lehet a kezdeményezést, ha a számlára utal pénzt a résztvevő vagy támogató – ennek száma elérhető az Élménykülönítmény oldalon a vásárhelyi futó aloldalán –, de gyűjtőurna is lesz a helyszínen.

A vásárhelyi futó jó ideje készül arra, hogy hobbijával segítsen a Bátor Táboron. Rendszeresen beszámolt a nyilvánosság előtt, hogyan zajlik a felkészülése. Hetente száz kilométereket futott, részt vett a Hód Futófesztiválon, és nagyobb távú ultraversenyen is indult.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fogynak a galambok a vásárhelyi belvárosból

A galambpopuláció tavaly novemberben indult szabályozásának már látható jelei vannak a vásárhelyi… Tovább olvasom