Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 3°C Még több cikk.

Találkozott Botka, Márki-Zay és Molnár Hódmezővásárhelyen - a települések együttműködéséről is egyeztettek

Együtt ebédeltek, előtte a térség vállalkozásainak fejlesztéséről, a tramtrain által is megerősödő egységes agglomeráció gazdaságának fellendítéséről, a települések együttműködéséről egyeztettek a politikusok.
Kedden déltájban a vásárhelyi belvárosban, az egyik étterem környékén sétálók láthatták, hogy együtt ebédel Márki-Zay Péter, Vásárhely, Botka László, Szeged és Molnár Áron, Algyő polgármestere. Információink szerint ott volt még Szabó Sándor, az MSZP szegedi országgyűlési képviselője is.
 
Márki-Zay Péter már korábban is tárgyalt Botka Lászlóval. Fotó: Frank Yvette

Ebéd előtt Márki-Zay Péter irodájában a térség vállalkozásainak fejlesztéséről, a tramtrain által is megerősödő egységes agglomeráció gazdaságának fellendítéséről, a települések együttműködéséről egyeztettek a politikusok – tudtuk meg.

A független polgármesterek vezette települések közös célja a korrupció elleni fellépés, a fejlesztési lehetőségek megnyitása minél több helyi vállalkozás előtt, és az életminőség javítása a régióban. A tapasztalatcsere kiterjedt a projektek finanszírozási kérdéseire és az állami szabályozásban várható változásokra is – közölte még a találkozóról a vásárhelyi önkormányzat.
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy deci pálinka vagy egy deci kukac: hajnali ötkor nyit a horgászok presszója Mártélyon

Egy deci pálinka vagy egy deci kukac: hajnali ötkor nyit a horgászok presszója Mártélyon
Horgászboltként is működik Mártély egyik presszója, amely teljesen alkalmazkodott a pecások életviteléhez. Az üzlet vezetőjét a vendégei tanították meg arra, melyik kütyü mire való. Tovább olvasom