Délmagyar logó

2019. 04. 24. szerda - György Még több cikk.

Több a szolgáltatás a megye strandjain

A nyári szezon kezdetétől több szolgáltatással várják a vendégeket a megyei strandok. Makón fürdőfesztivált rendeznek, Csongrádon megújult környezet és több játék várja a gyerekes családokat, Szentesen május elsejétől működik a csúszda és a gyermekmedence. Hódmezővásárhelyen pedig a magyar–amerikai vízilabdameccsre készülnek.
Tavaszi tempózás. Fotó: Tésik Attila
Május első napjától működik az élménymedence a makói fürdőben, ahol nyakmasszázs és sodrófolyosó is szerepel a szolgáltatások között. A megváltott belépőjegy birtokában az élményszerű kínálat is igénybe vehető – mondta megkeresésünkre Pőcze Lászlóné. A fürdővezető azt is elmondta, hogy a gyermekek számától függően a legkülönfélébb kedvezményeket adják árban a vendégeknek. A fürdőzők hatékonyabb csábítására május elsején fürdőfesztivált tartanak, a rendezvényen fúvószenekar muzsikál, néptáncosok lépnek fel, lesz pörkölt és természetessen csapolt sör.

Lenyírt fűvel, virágokkal, újonnan kialakított dohányzóhelyiségekkel és a gyermekek számára épített játszóeszközökkel nyitja a szezont a csongrádi strand.
Kocsis Imréné, a csongrádi fürdő vezetője reménykedik a jó időben, s abban, hogy hamarosan levonul a tiszai árhullám: a védekezőknek lesz idejük a városi strandon pihenni. Programot a vendégek számára először a gyermeknapon tartanak, ezt követi a szezon alatt a többi szórakoztató rendezvény.

Lassan megjelennek az első vendégek az uszodákban. Fotó: Tésik Attila
A megszokott figyelem és szolgálatkészség fogadja a szentesi ligeti uszodába betérőket – mondta Tomcsányi Ferenc. A sportközpont igazgatója arról tájékoztatott, hogy a tanmedence felújítása ősszel kezdődik el, így a szezonban nem zavarják munkások a fürdőzést. Május elsejétől működik a csúszda, a gyermekmedence, az elérhető szolgáltatások közé tartozik most is a szauna és a „brűg".

Hódmezővásárhelyen a sportszeretők számára igazi élményt ígér a június 9-i program, amikor a magyar és az amerikai nemzeti vízilabda-válogatott méri össze erejét barátságos mérkőzésen. A fedett uszodában három medence folyamatosan üzemel, a kültéren lévő másik ötöt a vendégek számának növekedésével egyenes arányban töltik majd fel vízzel. Molnár Attila ügyvezető azt is elmondta, hogy a nyár folyamán neves hazai előadók adnak koncerteket a vásárhelyi strandon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kíváncsiskodó diákok a laktanyában

Kézigránáttal dobott célba, légpuskával lőtt, valamint akadálypályát küzdött le tegnap az a… Tovább olvasom