Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

Tovább gyarapodott az Apátfalvi Takarékszövetkezet

Hódmezővásárhely - Fiókot nyitott Hódmezővásárhelyen az Apátfalvi Takarékszövetkezet: a pénzintézet kirendeltségét szombaton délelőtt avatták fel Vásárhelyen, az Andrássy utca 32. szám alatt.
Az elnök, Neducza Szvetiszláv elmondta: az 1957. március 10-én alakult takarékszövetkezetnek az utóbbi időben olyan szépszámú vásárhelyi magánszemély és vállalkozás vált a partnerévé, hogy nem halogathatták tovább a kirendeltség nyitását. Hangsúlyozta, minőségi szolgáltatást kíván nyújtani a 2006-os minősítésen az ország 144 takarékszövetkezetének rangsorában az ötödik helyet elért pénzintézet. Az Apátfalvi Takarékszövetkezet jó gazdálkodását jelzi, hogy tavaly a legjobb, zöld minősítést kapták meg. Az Andrássy utcában található kirendeltség épületrészét megvásárolták és felújították, ezzel is bizonyítva: hosszú távra terveznek a városban.

Neducza Szvetiszláv (jobbra) és Almási István (középen) avatta fel az új kirendeltséget. Fotó: Tésik Attila
Neducza Szvetiszláv (jobbra) és Almási István (középen) avatta fel az új kirendeltséget.
Fotó: Tésik Attila

Almási István alpolgármester szerint fokozott jelentőséggel bír, hogy a takarékszövetkezet támogatja az őstermelők elképzeléseit, hiszen Vásárhelyen sokak számára a mezőgazdaság jelentheti a megélhetést.

Az Emlékpont mellett található új fiók ma reggel 8-kor nyit hivatalosan. Mint azt Szigeti Andrea fiókvezető elmondta, az első betétet nyitó ügyfelet ajándékkal lepik meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Folyamatosan fejleszt a vásárhelyi Protetim

Hódmezővásárhely - Ma is folyamatosan fejleszti termékeit a csont- és ízületpótló protézisét kifejlesztő, majd azóta is gyártó vásárhelyi Protetim Kft. Tovább olvasom