Délmagyar logó

2019. 07. 24. szerda - Kinga, Kincső 19°C | 28°C Még több cikk.

Úgy elvitte a biciklit, hogy csak a kereke maradt - egészben kapta vissza a tulaj Vásárhelyen

Két biciklit is elloptak a múlt héten Hódmezővásárhelyen. A rendőrök mindkét esetben rövid időn belül megtalálták a lopott kerékpárokat, majd azokat visszaadták tulajdonosaiknak.
Az egyik kétkerekűt délelőtt lopta el egy 35 éves kecskeméti férfi egy biciklitartóból. A gyanúsított a zárral rögzített első kereket pillanatok alatt kioldotta, majd a biciklit betette az autójába és elhajtott a helyszínről. Néhány nappal később egy 49 éves helybeli férfi az egyik ingatlan nyitott udvaráról tulajdonított el egy lezáratlan kerékpárt, amit másnap Bakson értékesített.
Úgy elvitte a biciklit, hogy csak a kereke maradt - egészben kapta vissza a tulaj Vásárhelyen. Fotó: police.hu - GALÉRIA
A rendőrök az adatgyűjtés során megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát - írta a police.hu.

A 35 éves kecskeméti férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A gyanúsított kihallgatásán elismerte tettét. A 49 éves hódmezővásárhelyi lakos ellen lopással szabálysértése miatt indult eljárás, míg a kerékpárt megvásárló baksi férfinak orgazdaság szabálysértése miatt kell felelnie. Mindketten beismerő vallomást tettek. A rendőrök a bicikliket lefoglalták és azokat visszaadták tulajdonosaiknak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Márki-Zay megszegte a megállapodást, a polgármester szerint törvénytelen dolgot kér a Református Egyházközség

Márki-Zay megszegte a megállapodást, a polgármester szerint törvénytelen dolgot kér a Református Egyházközség
Míg a vásárhelyi polgármester szerint törvénytelen dolgot kér az Ótemplomi Református Egyházközség,… Tovább olvasom