Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Új lehetőségek előtt Vásárhely: sikeres megbeszélésükről posztolt Orbán Viktor és Hegedűs Zoltán is

A megvalósítandó és zajló beruházásokról számolt be a miniszterelnöknek Vásárhely megbízott polgármestere szerda reggel, valamint megerősítették a kormány és a város közötti szövetséget. A találkozó sikeres volt: erről mindketten Facebook-posztban számoltak be.
Vásárhely polgármesteri jogkörrel rendelkező alpolgármestere szerdán együtt kávézott a parlamentben Orbán Viktor miniszterelnökkel, akinek többek között a városban zajló beruházásokról, a tramtrainről, a Minőségi Otthoncsere Programról is beszámolt. A találkozó előtt Hegedűs Zoltán kijelentette, Hódmezővásárhely mindig a Fidesz-kormányok alatt fejlődött a legjobban.A találkozó sikerességét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy délelőtt megjelent a miniszterelnök Facebook oldalán egy poszt, amiben jelzi, Vásárhely fejlődése nem áll meg, és Hegedűs Zoltánt biztosította támogatásáról. A vásárhelyi megbízott polgármester is hasonló módon tudatta a megbeszélés sikerességét.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Béremelésre fordíthatják az építményadó 30 százalékát Vásárhelyen

Béremelésre fordíthatják az építményadó 30 százalékát Vásárhelyen
A hódmezővásárhelyi vállalkozóknak 30 százalékkal kevesebb adót kell fizetniük, ha vállalják, hogy az így megtakarított összeget a dolgozóik béremelésére fordítják. Tovább olvasom