Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 1°C Még több cikk.

Újra megnyílt a hódmezővásárhelyi Anno vendéglő

Hódmezővásárhely - Kétéves szünet után újra megnyitotta kapuit a vendégek előtt az átalakított, felújított Anno vendéglő a 47-es főút mentén.
A 2005 őszétől nem üzemelő Anno vendéglőt – akkor tűz emésztette el a belső tér egy részét – Köves Attilától olyan szegedi és makói érdekeltségű vállalkozói csoport vásárolta meg, amely továbbra is étteremként kívánta üzemeltetni. A felújításba, bővítésbe idén májusban vágtak bele, és azt ígérték, júliusban már betérhetnek hozzájuk az első vendégek. A tervezettnél több javítási munka miatt csúszott a határidő – mint arról be is számoltunk –, végül december közepén, múlt héten pénteken tartották a hivatalos megnyitót.

Az Anno vendéglő nem verte nagydobra a nyitás időpontját, de a vendégek így is megjelentek.
Fotó: Tésik Attila

– Nem vertük nagy dobra az eseményt – árulta el Felmérai Szilárd, az Anno üzletvezetője. – Mert szinte magunk sem hittük, hogy ez végre megtörténik. Rengeteg probléma adódott a felújítás alatt, de a legnagyobb gondot az jelentette, hogy késtek a konyhai gépek szállításával, azok nélkül pedig nehéz vendéglőt működtetni. De ez is megoldódott, elkészült, szép az étterem, új és felújított bútorok várják a hozzánk betérőket, egyszerre kétszáz vendéget tudunk kiszolgálni.

Az étteremben a föld színei dominálnak, meleg és egyben rusztikus hangulatot árasztva. A több ezer példányban kinyomtatott étlap pedig rendhagyó: újság, napilap formátumú, Anno Hírnök, Anno News és Anno Zeitung névre hallgat. Ezt a vendégek magukkal vihetik.

– Pillanatnyilag az átmenő forgalomra számíthatunk – mondta Felmérai. – A 47-esen autózók látják a parkolóban sorakozó kocsikat, és megállnak. Alig egy hete vagyunk nyitva, de már akadt olyan, aki betért hozzánk, majd másnap elhozta a családját is.

Olvasóink írták

  • 2. sebi 2007. december 21. 12:15
    „Tök szuper!! Végre.. Az Annonak mindig is megvolt a varázsa. Remélem hasonlóan jó színvonalon produkál a mostani management, mint az előző.
    Yummeee:)”
  • 1. Kovácsné Deák Krisztina 2007. december 21. 11:11
    „Szeretném elkérni a vendéglő telefonszámát , köszi előre is”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hetven új álláshely Tabán városrészben

Hódmezővásárhely - Hódmezővásárhely Tabán városrészében a fiataloknak kiosztott ingyen telkeken már… Tovább olvasom