Délmagyar logó

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Választókerületében dolgozna Lázár János

Pénteken délelőtt a Rádió7-nek adott interjújában Lázár János azt mondta: a következő négy évben a választókerületében szeretne dolgozni.
Lázár János úgy fogalmazott, Budapesten és a kormányon kívül is van élet, és egy ekkora csata után a választóinak tartozik hűséggel. - Velük szeretném megerősíteni az együttműködést, a két munka nem összeegyeztethető. Az emberek nem azt várják, hogy Budapestről üzengessenek nekik - nyilatkozta a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

- A következő négy évben a legfontosabb feladatnak a hódmezővásárhelyi, makói térségben élő választópolgárokat tartom. Szeretnék változtatni, mert a választókerületemmel szeretnék foglalkozni - mondta a Radió7-nek adott interjújában Lázár János, majd hozzátette, a rá bízott munkát maximálisan elvégezte. 

Azt is elárulta, hétfőn találkozik Orbán Viktor miniszterelnökkel, akivel megbeszélik, milyen szerepet szán neki a következő négy évben. Mint hozzátette, "kettőn áll a vásár" a jövőjét tekintve.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

10 percig ingyenesebb a parkolás, mint eddig: az autósok nem értik a vásárhelyi újítást - Előtte sem kellett fizetni

10 percig ingyenesebb a parkolás, mint eddig: az autósok nem értik a vásárhelyi újítást - Előtte sem kellett fizetni
Hódmezővásárhelyen, a Szabadság téri óvoda mellett tíz percig ingyen parkolhatnak a szülők - ezt a polgármesteri hivatal nemrég elindított gyorshír oldalán olvastuk. Tovább olvasom