Délmagyar logó

2018. 12. 18. kedd - Auguszta -7°C | 2°C Még több cikk.

Varga András lett a Fidesz jelöltje

Varga Andrást indítja a Fidesz a vásárhelyi 2. számú választókerületben az április 15-i időközi választásokon. Ez az a belvárosi kerület, melynek a nemrégiben elhunyt Csorba Mihály alpolgármester volt a képviselője.
Lázár János és Varga András. Együtt fognak kampányolni. Fotó: Tésik Attila
Vásárhelyi, polgári és szociális gondolkodású, valamint nagy teherbírású: e szavakkal jellemezte Varga Andrást Lázár János vásárhelyi polgármester, a Fidesz megyei elnöke tegnap, a képviselőjelöltet bemutató sajtótájékoztatón. Varga András, aki a 2. választókörzetben, a Bercsényi utcában lakik, 1955-ben Vásárhelyen született, a Bethlen gimnáziumban érettségizett, majd a helyi főiskolai karon szerzett diplomát. 1979 és 2001 között a Pick kirendeltségvezetőjeként, majd 2001 és 2004 között a külső telephely ügyvezető igazgatójaként dolgozott. Jelenleg egyéni vállalkozó, őstermelő.

Havasi Katalin, a párt helyi elnöke azt hangsúlyozta, hogy olyan embernek ismerték meg, aki a maga szakterületén már bizonyított. A jelölt elmondta, azért vállalta el a felkérést, mert többet szeretne tenni a lakókörzetében élőkért.

A párt február 15-én kezdi meg a kampányt, mely elsősorban abból áll, hogy Varga András és Lázár János közösen keresi fel a körzetben élőket.

A Magyar Szocialista Párt ma délután mutatja be jelöltjét. Azt, hogy kit indítanak, Bacsa Pál elnök tegnap még nem kívánta elárulni, ugyanis a helyi szervezet döntését tegnap még nem vitatta meg a párt elnöksége. Annyit azonban megtudtunk, olyan embert akarnak indítani, aki közismert, a 2. választókörzetben lakik, de a politikával eddig még nem foglalkozott.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sólyom László teleírta noteszét

A szomszéd megyében rétisasokat, túzokokat nézett, majd délután élménybeszámolót tartott a sajtónak… Tovább olvasom