Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 0°C Még több cikk.

Vásárhelyi kiállítások a fővárosban

Három vásárhelyi alkotó két tárlata nyílt, nyílik egy héten belül Budapesten.
Múlt csütörtöktől Csikós András (1947–2006) festőművész emlékkiállítását a Párisi Galériában, míg e hét csütörtöki nyitással Sonkoly Tibor és V. Nagy Nándor Generációs konvenciók című kiállítását tekinthetik meg a Bartók1 Galériába betérők.

Az elmúlt évben az Alföldi Galériában láthatott a közönség nagyszabású emlékkiállítást a vásárhelyi festőiskola lírai képviselőjeként számon tartott Csikós András műveiből. A fővárosi Párisi Galériában magángyűjtői anyagból idézik meg műtermét. A tárlat április 24-éig látogatható.

A vásárhelyi Tornyai János Múzeum budai kiállítóhelyén, a Bartók1 Galériában április 19-én 18 órakor nyílik a már említett Sonkoly Tibor festőművész és V. Nagy Nándor képzőművész közös kiállítása, melyet Feledy Balázs művészeti író ajánl az érdeklődők figyelmébe. Az alkotások május 9-éig tekinthetők meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hűséges maradt szülővárosához

Hűséges maradt szülővárosához
Dömötör Jánosnak, az Erzsébet-kórház nyugalmazott radiológus főorvosának a városért végzett munkásságáért Pro Urbe kitüntető címet adtak a március 15-i vásárhelyi díszközgyűlésen. Tovább olvasom