Délmagyar logó

2019. 07. 19. péntek - Emília 17°C | 27°C Még több cikk.

Délmagyarország Hűségprogram

Délmagyarország Hűségprogram

Kedves Előfizetőnk!

Délmagyarország-előfizetéssel olcsóbban tankolhat

A Délmagyarországnak mindig előfizetői voltak a legfontosabbak, bizalmukra pedig folyamatosan igyekszünk is rászolgálni. Ahogyan azt bizonyára tapasztalták Olvasóink, időről időre kedvezményeket és kivételes lehetőségeket biztosítunk előfizetőink számára, melyekkel megköszönjük, hogy hűségesek lapunkhoz. Előfizetőink ügyfélszolgálatainkon kedvezményes áron válthatnak belépőjegyet koncertekre és egyéb rendezvényekre, a Lapcom Zrt. gondozásában megjelenő saját kiadványainkat – így például a rendkívül népszerű szakácskönyveket - olcsóbban vásárolhatják meg, valamint kedvező áron adhatnak fel családi- és apróhirdetéseket.

Lapunk napról-napra a legfrissebb közéleti információkkal látja el a régióban élőket, rendszeresen beszámolunk a kultúra, a sport legfontosabb történéseiről és emberi történetekről. Évről-évre erősödik a Délmagyarország közösségi szerepvállalása is. Alapítványunkon keresztül rendszeresen segítjük a rászoruló családokat.

A már megszokott kedvezmények mellett egy olyan új programot indítunk előfizetőink számára, amellyel akár többhavi előfizetési díjat is meg tudnak spórolni. A MOL Nyrt.-vel kötött együttműködési megállapodásunk alapján azon előfizetőink, akik legalább egy éve hűségesek lapunkhoz, vagy új előfizetőként egyéves hűségnyilatkozatot írtak alá, ingyenesen igényelhetnek MOL Partner kártyát. Ezzel literenként 6 forinttal olcsóbban tankolhatnak országszerte több mint 440 MOL üzemanyagtöltő állomáson, ráadásul Multipontokat is gyűjthetnek, melyeket aztán forintra váltva vásárlásra használhatnak fel.

Igényelje ingyenes MOL Partner kártyáját a www.delmagyar.hu/mol oldalon! Partnerkártya

MULTIPONT PROGRAM INFORMÁCIÓK:

Délmagyarország előfizetéssel nemcsak olcsóbban tankolhat, hanem ezen felül Multipontokat is gyűjthet: normál üzemanyag litere után 1 multipont jár, prémium üzemanyagnál literenként 5 pont, shop-os vásárlás után 100 Ft-onként 1 pont. A gyűjtött pontok felhasználhatók a MOL töltőállomásokon történő vásárlások során pontonként 1 Ft értékben. További részleteket a Multipont-gyűjtés és -beváltás módjáról a Multipont Program szabályzatában olvashat.

Szabályzat a linkekre kattintva olvasható: multipont.hu/programszabalyzat#bekezdes_02

Működési szabályzat itt olvasható: https://www.multipont.hu/programszabalyzat.html

A kártya nem automatikusan jár előfizetőinknek. Amennyiben Ön is szeretne kedvezményes tankolásra jogosító MOL Partner Kártyát, kérjük, hogy töltse ki regisztrációs nyomtatványunkat a fenti linkre kattintva. A regisztráció alapján a MOL töltőállomások üzemeltetője MOL Partner kártyát juttat el az előfizetők részére díjmentesen. A kártyagyártás és postázás hozzávetőlegesen 30 napot vesz igénybe, ezért érdemes gyorsan regisztrálni, hogy a kártyát mihamarabb kézhez kapja. A kedvezményes üzemanyagár, a MOL töltőállomásokon (belföldön több mint 440 helyen) azonnal érvényesíthető a kártya felmutatásával (6 Ft/liter kedvezmény).

Egy magyar autós évente átlagosan 16 ezer kilométert tesz meg, melyhez 1350 liter benzint tankol. Előfizetőink ezen statisztika alapján átlagosan évi 8100 forintot spórolhatnak meg, vagyis több havi Délmagyarország árát. Érdemes tehát figyelni felhívásainkat az akció pontos indulási idejéről, hiszen minél gyorsabban csatlakoznak, annál hamarabb vehetik igénybe a kedvezményeket.

A kártya érvényességi ideje szabályozható, vagyis megegyezik a Délmagyarország napilap előfizetés időtartamával. Amennyiben az előfizetés megszűnik, úgy a MOL Partner kártyára kapható kedvezmények is. Az előfizetés meghosszabbításával a kártya automatikusan használható tovább.

Keresse meg az Önhöz legközelebb eső MOL töltőállomást: toltoallomaskereso.mol.hu/

REGISZTÁRCIÓVAL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK:

  • Regisztrálni csak élő e-mail címmel lehet, egy e-mail címmel egyszer van lehetőség kártyaigénylésre. Kérjük, hogy a regisztráció során olyan e-mail címet adjon meg, amellyel korábban még nem regisztrált a MOL Multipont Programba.
  • A regisztráció során figyeljen arra, hogy vezetékneve és keresztneve maximális hossza nem lehet több mint 26 karakter, mivel ez kerül Partner kártyájára.
  • A regisztrációhoz elengedhetetlenül szükséges a Délmagyarország napilap előfizetési kód, melyet számlája jobb felső sarkában talál meg.

A Lapcom Zrt. részvételi szabályzatát ide kattintva érheti el.

Kérdése van? Kérjük, hívja a 62/567-837-es telefonszámot munkanapokon 8-16 óra között, ahol kollégáink készséggel segítenek.