Délmagyar logó

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -5°C | 2°C Még több cikk.

Bosszantó márciusi szegedi hó

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint vasárnapig tovább csökken a hőmérséklet, és jelentős havazás is várható a jövő hét elején. A tavasz még várat magára.
Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy március végén havazásra ébredünk, ma mégis ez történt. Reggel óta havazik Szegeden, a 0 fokos hőmérséklet miatt a hó nem marad meg az utakon. A közlekedés folyamatos, viszont az erős szél miatt meglehetősen kellemetlen a mai időjárás.

Bosszantó márciusi szegedi hó. Fotó: Karnok Csaba - galéria

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint vasárnapig tovább csökken a hőmérséklet, és jelentős havazás is várható a jövő hét elején. A tavasz még várat magára.

via facebook
via facebook

Olvasóink írták

 • 8. TELSTAR 2013. március 22. 15:42
  „Igen, engem is zavar. Tavaly ugyanis április 30-án 30 fokos melegben strandoltunk! Az valahogy kellemesebb volt...”
 • 7. szöszi 2013. március 22. 13:10
  „Nagy kaland, de rosszul van mindenki a téltől. Volt olyan év,nem is oly rég, mikor márciusra esett húsvét, és szakadó hóban mentünk a nagyszüleimhez. Csillagászatilag Március 21. a tavasz kezdete. Mit vannak az emberek akkor úgy kiakadva? Ma van március 22! Csúszik egy hetet vagy kettőt, nagy kaland. Eddig még nem fagyott el semmi, hálistennek, reméljük nem is fog. Valamikor hónak is esni kell.”
 • 6. aquila0126 2013. március 22. 13:03
  „Nekünk imádkozni sem kell a hóért!”
 • 5. IVY 2013. március 22. 11:53
  „Dorozsmai úti kerékpárút jó pár szakaszán, már az ebihalak is kikelnének, akkora összefüggő tócsák vannak.”
 • 4. macusnéni 2013. március 22. 09:31
  „Régen is esett márciusban is.Volt március 30-án is hó elég szépen.Nagyobb havak is voltak,de nem állt meg az élet.Most ha esik 20 centi,akkor itt a vég.Takarították az átjárókat,mert arra volt pénz,abban az átkosban.Most semmire se nincs,mert c sak magukat tömjénezik.”
 • 3. Ebgondolat 2013. március 22. 09:26
  „Én személy szerint egyáltalán nem bosszankodom a márciusi hó miatt! A téli gumik is fent vannak még...”
 • 2. Connecticut 2013. március 22. 08:57
  „én azt nem értem még ha időszámítás előtti időket nem is vesszük.... vegyünk csak 2000 évet! minden évben esik a hó mióta világ a világ! leesik 30-50 cm és megbénul a fél ország. nagy újdonság... :D”
 • 1. dave-id 2013. március 22. 08:47
  „Aki nagyon vágyott az új sportuszodára, az nyugodtan menjen ki a Ligetbe, az építés nagyon jó iramban halad. Ha holnapig így esik, meg lehet rendezni egy 4*100-as váltóversenyt is... :(

  Egyébként nem is értem, miért nem tesz a város azért, hogy egy-egy nagyobb esőzés/havazás alkalmával ne kelljen bokáig járni a vízben/hólében! És ezt főként az elmúlt pár évben felújított közlekedési csomópontok gyalogos átkelőinél tapasztaltam. Nincs megoldva a csapadékvíz-elvezetés. Ja, hogy a tervezőprogramban csak napsütéses időt lehet beállítani? Ennyit erről, a tisztelt "tervezőmérnök" nyilván nem jár esőben gyalog.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lehűlés, havazás és hófúvás várható a hétvégén

A hőmérséklet helyenként mínusz 10 fok alá is csökkenhet. Tovább olvasom