Néha azért kisüthet a nap

2020.01.18. 06:08

Főleg borongós, párás hétvégénk lesz

Hétvégére többnyire marad a köd és a pára.

delmagyar.hu

Fotó: Török János

Szombaton még sokfelé borongós, párás, ködös marad az idő, ezeken a tájakon néhol hószállingózás, szitálás, ónos szitálás sem kizárt, de az északi és déli tájakon helyenként rövid időre kisüthet a nap. Egy közeledő hidegfront miatt kezdetben nyugaton, északnyugaton már szállingózhat a hó, majd délután a nyugati tájakon havazás kezdődhet. Nem lesz jelentős a légmozgás. 3 és -3 fok között alakul majd a hőmérséklet. Szombat estig marad a frontmentes idő. – írja az Időkép.hu.

Vasárnap kezdetben még többfelé havazhat a Dunántúlon, majd nyugaton, északnyugaton feltámad az északnyugati szél, így a havazást havas eső, eső válthatja fel egyre több helyen nyugat felől. Napközben a középső tájakon és északon szállingózhat még a hó. Keleten eközben többfelé marad a szürke idő, csak kevés helyen lehetnek rövid napos időszakok. A csúcshőmérséklet -1 és +5 fok között alakulhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!