Ingatlanbazár

2021.11.28. 13:58

A hét ingatlana: egy szuper házrész Mártélyon, nem csak Barca rajongóknak! – Fotók

160 négyzetméteres, izgalmas terekkel rendelkező otthon keresi-várja új tulajdonosát! Az ingatlan hirdetések száraz tényei mellett sokan szeretünk kicsit bepillantani a jelenlegi tulajdonosok életébe is. Nos, a most következő, eladó helyszín egyik lakója biztos, hogy szereti a focit...

delmagyar.hu

“Szereti a természet közelségét, nyugalomra vágyik? Szeret nagyokat sétálni, sportolni a szabadban? Szereti a víz közelségét? Ez az igényesen felújított ház Mártélyon Önre vár! Természetvédelmi terület szomszédságában található az ingatlan, a Holt-Tiszától karnyújtásnyira, a turisták zajától mégis kellő távolságban. 160m²-es, élhető, tágas, mégis nagyon otthonos elosztású ház vált eladóvá.

Az alsó szinten található nappali, konyha, étkező igazi színtere a pezsgő családi életnek, összejöveteleknek! A konyha minden háziasszony álma! Ezen a szinten a kamrán kívül még itt található egy fürdő és önálló Wc is. A felső szinten a család minden tagja el tud vonulni, ha egy kis egyedüllétre vágyik! 3 hálószoba, gardrób, fürdőszoba és egy kis nappali is található itt. A kert szépen gondozott, ahol egy mobil garázs is található, illetve egy száraz autó beálló is a lakók kényelmét szolgálja. A ház alatt egy kb. 50m²-es pince húzódik. A ház egy ikerház egyik fele, melyből semmi nem érezhető, jól elszeparált, teljesen külön telekrésszel rendelkező ingatlan. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik