Ingatlanbazár

2022.10.09. 09:16

A hét ingatlana: kilátással a szegedi Kölcsey utca egyik felújított, szuper lakásából - Galéria

A 112 nm-es, eladó ingatlan nem csak hogy jó helyen van, de még belső kétszintes is. Hát mi kellhet még? Irány a Kölcsey utca és egy igazán igényes élettér. Fotók, ár: most!

delmagyar.hu

“Befektetők és Szeged belvárosában élni kívánók figyelmébe! Szeged belvárosának szívében, sétáló utcában – Kölcsey utca – nappali + 3 hálószobás felújított lakás eladó. A 2015. felújított lakás a földhivatali nyilvántartás szerint 111.92 m2. A hálószobák külön bejáratúak. A felújított lakás egy ötszintes épület 3. emeletén található, két szintes.

Az eladó lakás helyiségei a 3. emeleten: előszoba, konyha- kamra, WC, átjáróban a nappali felé munkasarok, étkező rész és nappali, ez utóbbiak egy légtérben. A 3. emelet kiszolgáló helyiségei járólappal burkoltak, a nappali fenyőpadlóval fedett. A lakás felső szintjének helyiségei: közlekedő, 3 külön bejáratú hálószoba( kettő utcai fekvésű, egy pedig udvari fekvésű), udvari fekvésű déli tájolású erkély(10 m2) fürdő, külön bejáratú WC, 2 gardrób helyiség, egy háztartási helyiség(itt van a 4 éves kondenzációs BAXI gáz kazán és a mosógép). A lakás felső szintjén a három hálószobában laminált padló burkolat, a többi helyiség járólappal burkolt. Az ablakok jó minőségű és állapotú fa nyílászárók. A lakás fűtését és használati meleg víz ellátását a kombi gáz kazán biztosítja, radiátorokkal. A konyha teljesen gépesített ablakkal rendelkezik. A felső szinten található fürdőben kád és épített zuhanykabin és dupla mosdó van. A lakásban a fényviszonyok kiválóak!!! 

A lakás havi közös költsége 16.000,-Ft. A közlekedés kiváló, busz- villamos- és troli megállók a közelben. Egyetemi létesítmények a közvetlen közelben. Kiváló infrastruktúra! Tekintsék meg ezt a kiváló helyen található felújított lakást! A lakás 1/1 tulajdon. [...]

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!