Szegedi hírek

2022.11.20. 17:30

A hét ingatlana - Egy valóban exkluzív apartmanház került ki a szegedi ingatlanpiacra (Galéria)

220 millióért exkluzív apartmanház tulajdonosa lehet valaki Szegeden. Az ingatlan belső biztos, hogy egyedülálló a piacon!

delmagyar.hu

“Eladó ez az exkluzív apartmanház a szegedi Belváros peremén! Ez a 2 nappalis, 5 hálószobás és 3 fürdőszobás 329 m2-es apartmanház napjaink minden igényét kielégíti. Ahogy a képek is mutatják, kizárólag prémium anyagok kerültek felhasználásra, továbbá a berendezés sem hétköznapi! Az ingatlanhoz tartozó bútorok egy része is megegyezés tárgyát képezik. Az apartman bejáratott, visszatérő vendégkörrel rendelkezik. Ezáltal biztos megélhetést biztosít az egész család részére. Az ingatlanból kialakítható magánorvosi központ vagy akár ügyvédi iroda is. Egy időben szépségházként működött, továbbá családi háznak is tökéletes.

Földszint: 127 m2: nappali, 2 hálószoba, étkező-konyha, fürdőszoba, WC, előtér + terasz Emelet: 127 m2: nappali, 3 hálószoba, fürdőszoba, WC, lépcsőház + terasz Szuterén 75 m2: személyzeti helyiségek, mosókonyha, WC, zuhanyzó, kazánház, itt akár catering részleg is kialakítható. Mindkét szinten a nagy teraszról rálátunk a parkosított, medencés udvarra, ahol szintén biztosított a kellemes kikapcsolódás. A szuterén szinten kialakításra került egy kazánház, ahol a cirkó gázkazán foglal helyet, továbbá egy mosókonyha, ahol az apartmanozáshoz elengedhetetlen ágyneműmosást is házon belül meg lehet oldani. A parkolás az épület előtt található parkolóban, továbbá a ház szárazkapujában is megoldott. Közlekedés szempontjából kiváló. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!