Ingatlanajánló

2023.01.01. 11:00

Íme egy 180 milliós vízparti park Szentes Mentettréten

A két, egyenként 43 nm-es apartmanház mellett számos melléképület és lehetőség várja a Mentettréten kínált ingatlan iránt érdeklődőket. Lássuk, hogyan fest egy vízparti birodalom!

delmagyar.hu

Fotó: ingatlanbazar.hu

Szentes Csongrád között a Mentettréten eladó egy 4,5 hektáros vízparti park. A park területén 2 db 43 m2-es különálló, de egyforma kialakítású komfortos apartman várja a vendégeket. Az épületek télen-nyáron használhatók, hűtő-fűtő klímával felszereltek, de a nagyméretű beépített cserépkályhával is fűthetők. A galériás épületekben a földszinten a konyha-étkező, 2 db szoba és zuhanyzós fürdőszoba, található, a nagyméretű galérián tágas hálószoba került kialakításra.

A park egyrésze erdősített, őshonos fafajokkal van betelepítve, melyek folyamatosan biztosítják a téli tüzelőt. A gatdasági udvaron felépített lóistálló, karám, ólak és gazdasági épület az állattartást szolgálják. A terület elhelyezkedése miatt ideális helyszine lehet a lovasturizmusnak, mivel nagy terület bejárható a közutak érintése nélkül. Az ingatlan saját fúrt kúttal és vizellátó rendszerrel rendelkezik. Az idelátogató vendégek részére fedett kertikonyha, kemence, grillező, bográcsozó került kialakításra. A telek előtt folyik el a halban gazdag Kurca folyó . A vízparti elhelyezkedés miatt kiemelkedő a horgászturizmus. A Kurcán kialakított két nagyméretű stég kultúrált lehetőséget ad a horgászatra. Az ingatlan családoknak állandó otthonnak, vendéglátásra, turizmusra kiválóan alkalmas. 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és helyesírásával közöljük.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!