Ingatlanajánló

2023.02.12. 07:00

"Parádés lakás parádés helyen”: irány a szegedi Feketesas utca! - Fotók

A Feketesas utcában kínált, 62 nm-es eladó lakás hirdetése nem túloz. Mind a helyszín, mind az ingatlan valóban parádés! Nézelődjön velünk egy 60 milliós otthon albumában, amelyet a Szeged belvárosi, 277 darabos kínálatban szúrtunk ki!

delmagyar.hu

Fotó: ingatlanbazar.hu

“Szeged belvárosában, a Feketesas utcában kínálom megvételre ezt az első emeleti, impozáns terekkel rendelkező lakást. Az épület eredeti terveit Magyar Ede készítette a Gazdasági és Iparbank székházának, így a grandiózus terek a lakást és a közös tereket egyaránt jellemzik. 62 négyzetméteres alapterületén egy erkélyes nappali, egy hálószoba, egy fürdő, egy külön wc és egy kamrás konyha nyílnak az előszobából a mellékelt alaprajz szerinti elrendezésben.

Fűtésrendszerét tekintve egyedi gáz-cirkó rendszerrel rendelkezik, kondenzációs kazánnal és túlméretezett radiátorokkal. Nyílászárói kiváló állapotúak, üvegezésük hő és hangszigetelt. A lakás vételára 59.990.000 Ft [...]”

 

További Szeged belvárosi lakások az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!