Inatlanajánló

2023.03.05. 07:00

Püspök utca-deluxe: Na ilyen egy európai szintű penthouse lakás! - Fotók

A szegedi Püspök utcában kínált, 115 nm-es és 115 milliót érő duplex lakás fotói kapcsán csak ámuldozni lehet. A modern és felújított helyi otthonok közül is kiemelkedik a valóban egyedi szépség!

delmagyar.hu

Fotó: ingatlanbazar.hu

„Szeged belvárosában, a Püspök utcában található, egyedi kialakítású penthouse lakás. Újépítésű, liftes épület legfelső, 6. emeletén található ez belső kétszintes, 3 hálószobás lakás, így a panoráma garantált és lélegzetelállító. Az amerikai konyhás nappaliból és a teraszról nappal egész Szeged szinte belátható, este pedig a város fényeit csodálhatjuk.

A tetőterasz a nappaliból közelíthető meg, ha a nagy tér és a panoráma nem lenne elég, négyszemélyes jakuzzit és szaunát is elhelyeztek itt. A lakás + a tetőterasz nettó alapterülete: 115,6 m2, (bruttó 87,7 lakás + 80,35 terasz) Az alsó, bejárati szinten vannak a különbejáratú hálószobák, az egyik en-suite nagyméretű káddal, a másik kettőhöz egy tusolós fürdőszoba tartozik. A nappali-konyha és a terasz kijárata a felső emeleten helyezkedik el. Itt is van egy fürdőszoba mosó és szárítógéppel. A lakás teljes berendezéssel eladó, egyedi és izgalmas stílusa a mai lakberendezési trendek szerinti. Azonnal költözhető. Műszakilag újszerű állapotban van a lakás. Hőszivattyús fűtése van, egyedi mérőórás. Az ablakokon elektromos redőny árnyékol. [...]”
További csodás, helyi otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!