Szegedi hírek

2023.03.19. 07:00

Vérpezsdítő színkavalkád egy 142,9 milliós marostői ikerházban! - Fotók

A marostői, különleges ingatlant tulajdonosai mindenképpen olyan családoknak ajánlják, akik “szeretik az élettel teli színeket, a nem megszokott színkombinációkat és megoldásokat.” Következzen egy izgalmas szépség a helyi ingatlanpiac top kínálatából!

delmagyar.hu

Fotó: Ingatlanbazar.hu

„Eladó Újszeged, Marostői városrészen egy nappali + 3 hálószobás , kétszintes ikerház. A hozzá tartozó telek 432 m2. 

A házba három oldalról juthatunk be. Megközelíthetjük az utcafrontról nyíló 27,5 m2-es dupla garázs felől , valamint az előkert és a hátsó terasz felől is. Az ingatlan 2006-ban épült, belsőépítész tervei alapján megvalósított, ahol a terek ötletesen lettek elhatárolva, a ház minden része maximálisan ki lett használva. Az ingatlanba belépve egy kis előtér fogad bennünket. A földszinti rész elsősorban a közösségi élet színtere.Ezen a szinten található a konyha, nappali és egy fürdőszoba. A tágas 30 m2-es nappali meghitt hangulatáról kandalló gondoskodik. A konyha beépített mosogatógéppel, sütővel és mikróval felszerelt. 

A földszinten még egy wc-vel rendelkező zuhanyzós fürdőszoba is megtalálható, amit egy gardróbhelyiségen keresztül érhetünk el. Az emeletre belső lépcsőn mehetünk fel, melyet este led világítással tehetünk még otthonosabbá. A fenti részen külön gardróbhelyiség, 2 gyerekszoba , egy ötletesen megoldott nyitott dolgozószoba, olvasósarokkal, egy különálló zuhanyzós fürdőszoba és egy hálószoba található. A hálószoba különlegessége a hozzátartozó, üvegajtóval elkülönített privát fürdőszoba. Sarokkádas kialakítású, szeparált wc-vel és egy újabb gardróbszobával. A közlekedőből nyílik egy 10 m-es erkély, ami a belső udvarra néz és ahol nyugodtan élvezhetjük a reggeli madárcsicsergést. 

Technikai részletek

Fűtése gáz-cirkó kazánnal megoldott, a hideg padlóburkolatoknál padlófűtéssel , a melegburkolatos helyiségekben radiátoros hőleadással. A ház klimatizált, a két szinten összesen 3 db klíma lett beszerelve. A házhoz tartozik egy zárt parkosított udvar is, egy közel 35 m2-es privát teraszrésszel valamint egy minden igényt kielégítő fedett kerti grillezővel. Így minden adott a nyáresti közös sütögetésekre, baráti és családi összejövetelekre. A garázson kívül, az utcán, két gépkocsi beállására is van lehetőség. Az utcán a parkolás ingyenes. A biztonságról riasztórendszer gondoskodik. Az ingatlan tehermentes. A közelben található élelmiszerüzlet, posta, a Maros Fitt Park edzőterem , gyógyszertár, szépségszalon. Kb. 5 perc sétával érhető el a 71,71A buszok megállója. Mindenképpen olyan családoknak ajánljuk, akik szeretik az élettel teli színeket, a nem megszokott színkombinációkat és megoldásokat. [...]”

További csodás, helyi otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!